Šoks: Sieva laiž pasaulē divpadsmito bērnu, bet nemūžam neuzminēsi, ko vēlas izdarīt vīrs!

39d0cfe400000578-3882312-image-a-9_1477669457258

Grūtniecības mēdz būt dažādas – vienai sievietei tā var būt smaga un straucoša, bet citai viegla un patīkama, bet vai var būt tā, ka sieviete kļūst atkarīga no grūtniecības un dzemdēšanas procesa kā tāda?

Sieviete, kura kopumā ir pavadījusi 9 gadus, būdama stāvoklī, pirms neilga laika pasaulē laida divpadsmito bērnu un saka, ka ir iemīlējusies sajūtā, kas viņu pārņem, kad viņa pirmo reizi savās rokās tur jaundzimušu mazuli. Bet viņa ģimenē nav vienīgā, kurai patīk būt starp daudz bērniem.

Lasi vēl: Viņa atdeva savu dzīvību, lai varētu piedzimt viņas bērns… Traģisks notikums

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, ko vēlas šīs sievietes vīrs!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Debrah</cite>

    Ich wünsche dir, dass sich viele deiner Wünsche und Träume erfüllen mögen. Ganz besonders freue ich mich über das kleine Wunder in deinem BaiLb.cueher GrussBettina

  • <cite class="fn">http://www./</cite>

    That’s not even 10 minutes well spent!

  • <cite class="fn">http://www./</cite>

    Thank you! I love what they are doing….very inspirational and life changing for all the kids…I hope they know how BIG this is to the kids….especially those still waiting for families!

  • <cite class="fn">auto ensurance in Sicklerville</cite>

    Moos – is this your own systems – or do you think this is something external? Have you received warnings? I am so sorry for your loss – and still hoping something can be done to fix everything

Leave a Comment