Spēcīga naudas plūsma sagaida 5 zodiaka zīmes nedēļas prognoze no 19. līdz 25. februārim

Gaidiet pozitīvas pārmaiņas un negaidītas situācijas, it īpaši, ja kādu laiku esat smagi strādājis pie kaut kā.

Enerģija šonedēļ ir salda un skaista piecām konkrētām zodiaka zīmēm ar labākajiem horoskopiem. Gaidiet pozitīvas pārmaiņas un negaidītas naudas plūsmas, it īpaši, ja kādu laiku esat smagi strādājis pie kaut kā.

Šīs nedēļas sākums saistīts ar Marsa un Veneras savienošanos Ūdensvīrā. Tāpēc, neatkarīgi no tā, vai esat mīlestībā vai citās dzīves jomās, sagaidiet, ka lietas noritēs gludāk (un ātrāk), kad pieskarsieties savai netradicionālajai pusei un iestājaties par pareizo, pat ja daudzi cilvēki jums iebilst. Liktenis dod priekšroku tiem, kas uzdrošinās pastāvēt uz sava.

Pēc tam nedēļas vidus varētu nebūt īpaši aizraujošs. Tomēr gaidāma saspringta nedēļas nogale, jo 23. februārī Merkurs ieies Zivju zīmē, bet 24. februārī – Pilnmēness Jaunavas zīmē. Tātad, ja jūs nopietni neapsverat manifestācijas rituālu, ko jūs gaidāt?

Jums ir brīnišķīgs trīs dienu logs no 22. līdz 24. februārim, lai uzsāktu kaut ko spēcīgu. Turklāt, ja jūtat nepieciešamību šonedēļ kādu laiku veltīt meditācijai vai koncentrētai elpošanai, padarot to par ikdienas praksi, pastiprināsiet jūsu intuitīvās sajūtas. Tagad pievērsīsimies piecām zodiaka zīmēm ar šīs nedēļas labākajiem nedēļas horoskopiem.

1. Jaunava

(23. augusts–22. septembris)

Labākā zodiaka zīme darbam: citas Jaunavas.

Labākā joma, uz kuru koncentrēties: dusmu pārvaldība.

Lasi arī: Pēc vīramātes padoma es notīrīju krānu ar zobu pastu. Es dalos ar rezultātu

Jaunava, nedēļas pirmā puse tev sagādās prieku, ar laiku pa laikam piesardzības periodiem. Tie no jums, kuri pēdējo mēnešu laikā ir ļoti smagi strādājuši, tagad saņems šī darba priekšrocības vai rezultātus. Slava tev!

Taču tieši nedēļas otrā puse atklās tavu patieso neparasto pusi. Tāpēc nebrīnieties, ja atstājat visus aiz muguras un galu galā kļūsiet par netiešu karmu visiem tiem, kam patīk citus noniecināt. Izmantojiet dienu ar slavu! Galu galā šajā nedēļas nogalē mums ir pilnmēness Jaunavas zīmē.

2. Zivis

(19. februāris–20. marts)

Labākā zodiaka zīme darbam: Zivis.

Labākā joma, uz kuru koncentrēties: garīgais fokuss.

Zivis, šīs nedēļas pirmā puse tev būs vienkārša un mīļa. Rūpējieties par sevi un neļaujiet nevienam pārkāpt jūsu robežas. Aizkulisēs jums ir kosmisko spēku atbalsts, tāpēc nav no kā baidīties.

Nedēļas otrā puse no tevis prasīs lielu pacietību. Vai jums ir vēlme gaidīt, līdz kūka ir pilnībā izcepusies? (Šī ir metafora.)

Lasi arī: Magone atklāj jaunu informāciju saistībā par Toļiku, kas bija iepriekš slēpta! “Es vairs nevaru ilgāk gaidīt!”

Lasi arī: Valsts Prezidents nācis klajā ar būtisku paziņojumu un aicina sabiedrību pievērst uzmanību svarīgai informācijai!

Nejauciet lietas, jo jūsu veiksme beigsies, ja nespēsiet savest kopā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment