Spēcīga naudas plūsma sagaida 5 zodiaka zīmes nedēļas prognoze no 19. līdz 25. februārim

3. Auns

(21. marts–19. aprīlis)

Labākā zodiaka zīme sadarbībai: Lauva.

Labākā joma, uz kuru koncentrēties: pacietības attīstīšana.

Auns, sagatavojies šonedēļ trakot. Kosmiskie spēki tevi ir izvēlējušies par karmas roku. Tā ir liela atbildība, taču neuztraucieties par detaļām. Visums vadīs jūs tur, kur jums ir jābūt tieši īstajā brīdī. Tad laiks tiks parādīts visiem pārējiem!

Šonedēļ jūs tiekat mudināts arī praktizēt pacietības attīstīšanu. Aizkulisēs notiek vairākas lietas jūsu labā, kas prasa lielāku piesardzību un izpratni. Tu nevari gūt panākumus, ja ļauj nepacietībai visu sabojāt.

4. Vēzis

(21. jūnijs–22. jūlijs)

Labākā zodiaka zīme darbam: citi vēži.

Labākā joma, uz kuru koncentrēties: sarunas.

Vēzi, ja šonedēļ apmeklēsi ģimenes pasākumu vai kāzas, sagaidi negaidīto (labā nozīmē)! Varat arī piedzīvot nejaušu mirdzumu, kas visu pacels uz nākamo līmeni. Turklāt daži no jums gatavojas satikt savu dvēseles radinieku.

Nedēļas otrā puse solās būt mierīgāka un vēsāka. Tāpēc ļaujiet savai mīkstajai pusei pārņemt kontroli un dariet visu, ko sirds vēlas. Jums ir brīvība un brīva griba to darīt. Jums nav vajadzīga neviena atļauja.

Lasi arī: Pēc vīramātes padoma es notīrīju krānu ar zobu pastu. Es dalos ar rezultātu

5. Lauva

(23. jūlijs–22. augusts)

Labākā zodiaka zīme darbam: Skorpions.

Labākā joma, uz kuru koncentrēties: dejas.

Lauva, nedēļas pirmā puse tev būs grūta. Ne velti jūs nokļuvāt labāko horoskopu sarakstā. Tāpēc stājies pretī šiem izaicinājumiem ar spēku un pārliecību. Vai tev tas ir!

Nedēļas otrā puse tev būs auglīgāka, kā arī jautrāka gan romantiski, gan neromantiski. Ja jūtaties aicināts, izejiet no savas komforta zonas un iesaistieties jēgpilnā sarunā ar citiem, nevis pieturieties pie vieglas un virspusējas sarunas.

Lasi arī: Valsts Prezidents nācis klajā ar būtisku paziņojumu un aicina sabiedrību pievērst uzmanību svarīgai informācijai!

Lasi arī: Magone atklāj jaunu informāciju saistībā par Toļiku, kas bija iepriekš slēpta! “Es vairs nevaru ilgāk gaidīt!”

Šajā ceļā jūs gaida intriģējoši piedzīvojumi, īpaši Pilnmēness dienā 24. februārī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment