Stopētaja septiņus gadus pavada ieslēgta zārka lieluma kastē: nolaupītājs viņu no tās izlaida tikai tad, kad vēlējās izvarot

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Kolīna Stena tika nolaupīta 20 gadu vecumā, tagad viņa plašākai publikai zināma kā “meitene kastē”, sieviete gūstā tika turēta no 1977. līdz 1984. gadam.

Stena arī agrāk stopēja automašīnās, bet šoreiz viņa savu laimi izmēģināja, lai no mājām nokļūtu pie draudzenes, kura rīkoja dzimšanas dienas ballīti.

Lasi arī: Krievu zinātnieku miega eksperiments, kas nogāja greizi

Drošības labad Stena palaida garām pirmās divas automašīnas, kuru vadītāji piedāvāja viņu nogādāt nepieciešamajā vietā. Viņa iekāpa trešajā automašīnā, kas pieturēja. Tajā atradās Hukeru pāris ar mazu bērnu – tas šķita pilnīgi drošs variants.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    kursh izdomaa taas pasakas?

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Priecājos paziņot, ka esmu vienojies ar mūsu sindikātu apkalpojošo loto brokeri, ka mums tiek piedāts īpaši Ziemassvētku spēļu apmaksas noteikumi. Tas būs mūsu īpašais “Ziemassvētku sindikāts”.
    Kā ieraksts visi īpašie piedāvājumi un atlaides balstās uz regulāru iegādi lielos apjomos, mūsu gadījumā – grupas apjoms tagad ir pietiekošs, lai saņemtu šādu piedāvājumu.
    “Ziemassvētku sindikāts”- iegādāsiemies biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka par katru biļeti maksāsim tikai 11 centus.
    Protams, ir iespēja iegādāties 2 vai pat 3 šādas paketes katram mūsu sindikāta dalībniekam. Lai saņemtu atlaidi, pēc ieiešanas LottoLucker mājaslapā, labās puses apakšā esošajā dialoga logā jāsazinās ar brokeri un jāsaka, ka grib piedalīties Raimonda Ziemassvētku sindikātā.
    Ja vēl neesat reģistrējušies LottoLucker mājaslapā, to var izdarīt no manas saites kas atrodama šī komentāra galvgalī.
    Pierakstamies, iegādajamies biļešu paketi un rezervējam brīvdienas martā, lai varam kārtīgi nosvinēt pavasara atnākšanu ar neaizmirstami skaistu ceļojumu!
    Veiksmi!

Leave a Comment