Stopētaja septiņus gadus pavada ieslēgta zārka lieluma kastē: nolaupītājs viņu no tās izlaida tikai tad, kad vēlējās izvarot

Pēc pusstundas ilga brauciena Hukers pēkšņi mainīja braukšanas virzienu un no galvenā ceļa nogriezās uz ceļa bez seguma. Vīrietis jaunajai sievietei pie rīkles pielika nazi, sasēja viņu, aizbāza muti un ievietoja koka kastē.

Lasi arī: Krievu zinātnieku miega eksperiments, kas nogāja greizi

Stena tika turēta gūstā septiņus gadus – 23 stundas diennaktī viņa pavadīja zārka lieluma kastē – pirms viņai izdevās aizbēgt.

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n
Kamerons Hukers

Tikai tagad, četras desmitgades pēc nolaupīšanas, viņa atklāja, kā izdzīvojusi – Stena visu laiku atsauca atmiņā pozitīvos notikumus.

“Es iemācījos to, ka prātā spēju atrasties jebkur,” viņa intervijā atklāj izdevuma People žurnālistiem.

“Tu centies sevi atbrīvot no esošās situācijas un doties turp, kur tu vēlētos būt, atrodoties blakus cilvēkiem, kurus mīli. Iedomājies jebko, kas tevi dara laimīgu,” viņa skaidro.

Hukeri jauno sievieti gūstā turēja savā mājā Redblefā, Kalifornijas štatā. Jauniete bija ieslēgta kastē, kas atradās zem pāra gultas.

Sākotnēji kaste bija tik liela, ka tajā varēja apsēsties tupus, vēlāk Hukers to pārveidoja tā, ka tajā bija iespējams atrasties tikai guļus pozā.

Kad Stena tika izlaista no kastes, viņu sita un izvaroja.

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

1978. gada janvārī Hukers piespieda Stenu parakstīt līgumu, kas paredz to, ka viņa piekrīt kļūt par verdzeni.

Vīrietis draudēja Stenai, ka gadījumā, ja viņa izbēgs, slepenās paverdzināšanas organizācijas biedri viņu atradīs un nogalinās.

1984. gadā Dženisa Hukere palīdzēja Stenai izbēgt, sieva vēlāk tiesā liecināja pret vīru, tādējādi iegūstot garantētu aizsardzību.

Par nolaupīšanu un seksuāliem uzbrukumiem Hukeram piesprieda 104 gadus ilgu ieslodzījumu.

Tagad 59 gadus vecā Stena dzīvo Kalifornijā un viņa apgalvo, ka pēc izbēgšanas no gūsta viņas dzīve bijusi brīnišķīga.

Stena ir precējusies ceturto reizi un šobrīd audzina vienu gadu veco mazdēliņu.

Viņa papildina: “Tiklīdz tu atgūsti kontroli pār savu dzīvi un tev atkal ir izvēles brīvība, visas pasaules vārti paveras tavā priekšā, un tu bēdz.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    kursh izdomaa taas pasakas?

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Priecājos paziņot, ka esmu vienojies ar mūsu sindikātu apkalpojošo loto brokeri, ka mums tiek piedāts īpaši Ziemassvētku spēļu apmaksas noteikumi. Tas būs mūsu īpašais “Ziemassvētku sindikāts”.
    Kā ieraksts visi īpašie piedāvājumi un atlaides balstās uz regulāru iegādi lielos apjomos, mūsu gadījumā – grupas apjoms tagad ir pietiekošs, lai saņemtu šādu piedāvājumu.
    “Ziemassvētku sindikāts”- iegādāsiemies biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka par katru biļeti maksāsim tikai 11 centus.
    Protams, ir iespēja iegādāties 2 vai pat 3 šādas paketes katram mūsu sindikāta dalībniekam. Lai saņemtu atlaidi, pēc ieiešanas LottoLucker mājaslapā, labās puses apakšā esošajā dialoga logā jāsazinās ar brokeri un jāsaka, ka grib piedalīties Raimonda Ziemassvētku sindikātā.
    Ja vēl neesat reģistrējušies LottoLucker mājaslapā, to var izdarīt no manas saites kas atrodama šī komentāra galvgalī.
    Pierakstamies, iegādajamies biļešu paketi un rezervējam brīvdienas martā, lai varam kārtīgi nosvinēt pavasara atnākšanu ar neaizmirstami skaistu ceļojumu!
    Veiksmi!

Leave a Comment