Streips pārdevis dārgo un smalko cetra dzīvokli un tagad dzīvo daudz pieticīgākā vietā (ar FOTO)

Foto no Facebook

Populārais žurnālists, pasniedzējs un tulkotājs Kārlis Streips šā mēneša sākumā finansiālu apsvērumu dēļ ir pārcēlies no sava plašā septiņistabu dzīvokļa Rīgas centrā uz pieticīgāku mājokli Purvciemā ar trim istabām.

Viņš atzinis, ka jau ir lieliski iedzīvojies šajā Rīgas mikrorajonā un atzinīgi vērtē tā infrastruktūru – transporta pietura un plašs tirdzniecības centrs burtiski blakus mājai. Uz darbu žurnālists rullējot ar divriteni, kas aizņem vien aptuveni 10 minūtes.

“Esmu jau labi iejuties un pieradis pie dzīves [Purvciemā],” pauž žurnālists, kurš bija spiests pārcelties uz mazāk prestižu mitekli, jo bija zaudējis vairākus klientus tulkošanas jomā.

Jau aizvadītā gada oktobrī Streips internetā publicēja sludinājumus, ka pārdod savu septiņistabu dzīvokli. Vēršoties pie potenciālajiem pircējiem, Streips piedāvāja prestižo mitekli, kam ir divi stāvi, iegādāties par 140 tūkstošiem eiro.

Pēc dažiem mēnešiem viņa dzīvoklim atradās pircējs, par ko Kārlis bija īpaši gandarīts, jo koronavīrusa pandēmijas dēļ viņa tulkošanas pakalpojumi tikpat kā nevienam vairs nebija vajadzīgi.

Izrādās, ka Streipa smalko mājokli nopircis kāda Latvijas teātra aktieris, bet pats žurnālists jau jūnija sākumā iegādājies sev trīsistabu dzīvokli blokmājā Purvciemā un tūdaļ pat ķēries pie tā labiekārtošanas, pilnībā renovējot virtuvi un vannas istabu.

Lasi arī: 7 lietas, kuras bērni izteikti manto no tēviem

Kārlis ir sajūsmināts, ka pēc jaunā dzīvokļa iegādes un remonta ir palikusi pat pāri zināma summiņa, kas, viņaprāt, “būs ļoti jauks finansiālais atspaids”. Tas man būs pietiekams, jo “nepiekopju īpaši greznu dzīvesveidu,” paudis slavenais žurnālists.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment