Stulbums! Kāpēc sieviete sev iešāva galvā?!

Kāda 21 gadus veca sievietes, Krievijā, turēja pie savas galvas pielādētu ieroci, jo vēlējās uztaisīt selfiju, bet procesa laikā, viņa nejauši nospieda gaili un ierocis izšāva, lodei ietriecoties galvā.

Viņa steidzīgi tika aizgādāta uz slimnīcu Maskavā, kur viņas ievainojums tika apstrādāts. Policija cenšas noskaidrot, kādā veidā pie sievietes bija nonācis ierocis. Savukārt, Krievijas mediji izsaka minējumu, ka to varēja atstāt ēkas apsargs savā ofisā, pirms došanās brīvdienās.

Ieroča īpašniekam draudētu 6 mēneši ieslodzījumā par nevērīgu ieroča glabāšanu, kas ir novedusi pie ievainojumiem.

Pieaugot selfiju popularitāte starp jauniem cilvēkiem, līdz ar popularitāti ir auguši arī selfiju taisīšanas upuri, kuri ir miruši, cenšoties uztaisīt pašu ievērojamāko selfiju.

Pagājušajā nedēļā, Rumānijā, mira 18 gadus veca jauniete, kura bija uzrāpusies uz vilciena jumta, lai uzņemtu foto. Viņas kājai vairākkārt pieskārās elektrības vads, kurš raidīja 27000 voltu caur meitenes ķermeni.

Negadījuma aculiecinieks centās meiteni atrunāt no šīs darbības, bet bija nesekmīgs. Pēc tam viņš izdzirdēja spēcīgu sprādziena skaņu, kad viņš piesteidzās klāt meitenei, bet nespēja nodzēst liesmas, kas bija aptvērušas viņas ķermeni.

Kāds 21 gadus vecs jaunietis, Singapūrā, iekrita jūrā no klints, kad centās uztaisīt selfiju klints virsotnē. Viņa ķermenis tika vēlāk atrast aptuveni 5 metrus zem ūdens.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment