Stulbums! Vīrieši moka lāci un plānoja viņu seksuāli izmantot; Lācim teju izdevās atriebties

1a

Trīs vīrieši ieplānoja seksuāli uzbrukt lācim, vairākas reizes to notriecot ar automašīnu.

Vīrieši tika aizturēti un tie apsūdzēti par vardarbību pret dzīvnieku, pēc tam, kad internetā tika ievietots vīriešu draudzenes uzņemts video materiāls par notikušo.

Lai uzzinātu vairāk par šo nežēlīgo notikumu, un redzētu VIDEO, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    vot debīliķi!

  • <cite class="fn">Normāls cilvēks</cite>

    Krievi.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu stulbumam nav robežu….hui pretīgi..

  • <cite class="fn">E</cite>

    Tikai 6 mēneši?!? Turklāt tikai iespējams, jo var iedot mazāku? Viņi pelnījuši vairāk! Ja nu nākamais upuris būs kāds cilvēks, tad tikai sāks domāt par normālu sodu?

    Ak, Dievs, kas notiek ar šo pasauli?!

  • <cite class="fn">Jonny</cite>

    Žēl, ka lācis netika iekšā tajā mašīnā, būtu uz pasaules par pāris kropļiem mazāk!

  • <cite class="fn">Smse</cite>

    Fuuu… labi, ka noķēra tos nenormālos!

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu. Es tagad skatos pēc papildus ienākumiem, kas gūstami internetā – visādas akcijas no ražotājiem feisbukā, loterijās. Pēdējais hīts, ko esmu atradis uzspēlēt loteriju. Ja iesi caur šo saiti, dabūsi biļeti bez maksas (un es arī vienu tādu pašu) – kopā mēs , iespējams, ko vinnēsim – Rietumeiropā vai Amerikā, atšķirībā no Latvijas (atceramies neseno gadījumu, kas guvis plašu rezonansi sabiedrībā), izmaksas ir reālas.
    Protams, ka loterijas organizētājiem tas ir peļņu nesošs bizness. Naudu viņi saņem no spēlētājiem. Viss ir precīzi statistiski izrēķināts. Bet šeit ir iespēja viņu formulai likt vienu citu – spēlētāji apvienojas lielās grupās. Laimests katram atsevišķi nebūs miljonos, pat ne desmitos tūkstošu, bet, ja var , nopērkot 5-6-10 biļetes izcelt vairākus tūkstošus, tad tu jau esi plusā. Atgādināšu, ka ne katrā darba vietā tu, ja vien neesi partijām pietuvināts ierēdnis, valsts uzņēmuma padomē vai ar karjeru un brīvību riskējošs pateicību saņēmējs, tu vari saņemt vairākus tūkstošus mēnesī. Sevišķi, ja viss, kas jādara, ir pāris reizes mēnesī pa vakariem jāpasēž pie datora, izvēloties kombinācijas, uz kurām likt. Reģistrējies šeit, izvēlies biļetei numurus un piedalies spēlē pats, vai uzgaidi, lai tev atzvana brokeris un pasaki viņam, lai iekļauj tevi Raimonda sindikātā – tad kopā ar mani būsi uzvarētāju grupā.
    Dalībai spēlētāju grupā var reģistrēties šeit: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment