Stulbums! Vīrieši moka lāci un plānoja viņu seksuāli izmantot; Lācim teju izdevās atriebties

Tajā redzams, ka vīriešu grupa atkārtoti notriec lāci ar Pajero SUV automašīnu, kamēr lāča ķepa ir ieķērusies mašīnas ritenī.

Video materiāls fiksējis, ka viens no vīriešiem iespēra lācim un uzleca tam mugurā, kamēr tas izmisīgi pūlējās atbrīvot iesprūdušo ķepu.

Ierakstā dzirdamas sarunas par to, ka vīrieši plāno izvarot lāci ar koku un tad to sadurt līdz nāvei.

Viens no uzbrucējiem dzirdams lepojamies, ka notriecis dzīvnieku astoņas reizes un tad viņam izdevies tā ķepu iesprostot zem riteņa.

Galu galā, lācim izdevās atbrīvot ķepu no gūsta un tas iznīcināja automašīnas riepu, izmantojot zobus un nagus.

Tad lācis vērsās pret trim vīriešiem un sievieti, kas paspēja pārkāpt citā mašīnā un aizslēgt durvis, novērojot ievainoto dzīvnieku.

Cilvēku grupa pameta notikuma vietu, tiklīdz lācis metās virsū otrai mašīnai, dzirdams, ka sieviete kliedz, ka lācis varēja nogalināt viņus visus.

Policija atrada pāridarītājus un aizturēja tos Krievijas salā Iturupē, kas ir pasludināta par Japānai piederošu teritoriju.

„Šie cilvēki ir slimi un nedomā ar galvu, ja reiz šādi var apieties ar dzīvnieku, lācis viņus vienkārši varēja nogalināt, jo tie bija viņu krietni satrakojuši,” pastāsta policijas pārstāvis.

„Policija jau ir apsūdzējusi viņus par vardarbību pret dzīvnieku un lieta tiks padziļināti izmeklēta, lai saprastu  vai tas bijis huligānisms vai iesaistītas arī sadistiskas metodes,” ziņo The Siberian Times.

Vīriešiem šobrīd draud sešu mēnešu ilgs cietumsods labošanas iestādē vai naudas sods.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    vot debīliķi!

  • <cite class="fn">Normāls cilvēks</cite>

    Krievi.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu stulbumam nav robežu….hui pretīgi..

  • <cite class="fn">E</cite>

    Tikai 6 mēneši?!? Turklāt tikai iespējams, jo var iedot mazāku? Viņi pelnījuši vairāk! Ja nu nākamais upuris būs kāds cilvēks, tad tikai sāks domāt par normālu sodu?

    Ak, Dievs, kas notiek ar šo pasauli?!

  • <cite class="fn">Jonny</cite>

    Žēl, ka lācis netika iekšā tajā mašīnā, būtu uz pasaules par pāris kropļiem mazāk!

  • <cite class="fn">Smse</cite>

    Fuuu… labi, ka noķēra tos nenormālos!

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu. Es tagad skatos pēc papildus ienākumiem, kas gūstami internetā – visādas akcijas no ražotājiem feisbukā, loterijās. Pēdējais hīts, ko esmu atradis uzspēlēt loteriju. Ja iesi caur šo saiti, dabūsi biļeti bez maksas (un es arī vienu tādu pašu) – kopā mēs , iespējams, ko vinnēsim – Rietumeiropā vai Amerikā, atšķirībā no Latvijas (atceramies neseno gadījumu, kas guvis plašu rezonansi sabiedrībā), izmaksas ir reālas.
    Protams, ka loterijas organizētājiem tas ir peļņu nesošs bizness. Naudu viņi saņem no spēlētājiem. Viss ir precīzi statistiski izrēķināts. Bet šeit ir iespēja viņu formulai likt vienu citu – spēlētāji apvienojas lielās grupās. Laimests katram atsevišķi nebūs miljonos, pat ne desmitos tūkstošu, bet, ja var , nopērkot 5-6-10 biļetes izcelt vairākus tūkstošus, tad tu jau esi plusā. Atgādināšu, ka ne katrā darba vietā tu, ja vien neesi partijām pietuvināts ierēdnis, valsts uzņēmuma padomē vai ar karjeru un brīvību riskējošs pateicību saņēmējs, tu vari saņemt vairākus tūkstošus mēnesī. Sevišķi, ja viss, kas jādara, ir pāris reizes mēnesī pa vakariem jāpasēž pie datora, izvēloties kombinācijas, uz kurām likt. Reģistrējies šeit, izvēlies biļetei numurus un piedalies spēlē pats, vai uzgaidi, lai tev atzvana brokeris un pasaki viņam, lai iekļauj tevi Raimonda sindikātā – tad kopā ar mani būsi uzvarētāju grupā.
    Dalībai spēlētāju grupā var reģistrēties šeit: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment