Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Tevi arī varētu interesēt
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vairāki cilvēki Baltijas debesīs vēlā otrdienas vakarā debesīs redzējuši nezināmu, ļoti spožu objektu (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Tiklīdz likumsargs šo pamanīs, no problēmām nevarēs izvairīties: stāstu šoferīšiem kā nepiesaistīt uzmanību uz ceļaby Sandra Vīgante
- Septembris un oktobris būs mežonīgs: sinoptiķi brīdina, kam gatavoties iedzīvotājiemby Sandra Vīgante