Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vasaru mums šogad ”atņēmis” ciklons – klimata daļas vadītājs Andris Vīksna atklāj vai tas maz mainīsiesby Sandra Vīgante
- CSDD izplata paziņojumu visiem autovadītājiem uz gaidāmajiem Līgo svētkiemby Sandra Vīgante
- Ja ieliksiet dēlam tādu vārdu, viņš izaugs par staltu vīrieti: 13 seni vīriešu vārdi, kuru nozīme ir “drosmīgs”by Laura Andersone