Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vīra mīļākā zupa – pasaka nevis ēdiens: to saka visi, kas to izmēģina un to ir viegli pagatavotby Jeļena Kuzmenko
- Meteorologs Toms Bricis prognozē: pavisam drīz Latvijā kļūs stipri vēsāks – viņš precizē, kad tas notiksby Laura Andersone
- Kad pūce ūjina un bērziem vēl ir lapas: par ko vēstī dabas zīmes oktobrī – ticējumi, kas piepildāsby Laura Andersone