Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
VIDEO:
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Stipras lietusgāzes un spiediena svārstības: ļaudis brīdina par laikapstākļu izmaiņām – kad snigs?
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski
- Kādā Preiļu veikalā redzēju kā darbinieks no banānu kastēm ņem ārā mazus maisiņus: atklāju kas tie bija
- Uzaugu Kanādā, un šīs ir lietas, ko nesaprotu par latviešu sievietēm: ”Kā jūs to varat darīt”
- Sinoptiķi atklāj, vai novembra mēnesis atnesīs pirmo sniegputeni: ”Katrā ziņā, viegli nebūs…”
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas











