Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
VIDEO:
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Stipras lietusgāzes un spiediena svārstības: ļaudis brīdina par laikapstākļu izmaiņām – kad snigs?
- Mans franču draugs reiz pagatavoja šīs dievīgās smalkmaizītes: pildītas ar mascarpone un citronu krēmu
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- “Šis bija grūts periods…”: aktrise Rēzija Kalniņa atklāj pēdējā gada laikā notikušo
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē











