Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Zinātnieci atlaiž no darba NASA pēc tam, kad viņa izsaka savas bažas par Marsa ekspedīciju, jo tas paredz draudus Zemei un cilvēceiby Laura Andersone
- Ko var iestādīt augustā: pilns augu saraksts, kas dos ražu jau agri rudenīby Laura Andersone
- Vasara gandrīz galā: ciklons no Atlantijas okeāna, aukstuma viļņi, spēcīgas lietavas – kāds būs augustsby Sandra Vīgante