Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- “Es tiešām esmu ļoti nepatīkami pārsteigts!”: šefpavārs Elmārs Tannis Rīgas Centrāltirgū piedzīvo sliktu pieredzi (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Septembra beigas būs neparastas: sinoptiķi atklājuši, kur gaidāmas spēcīgas lietavasby Sandra Vīgante
- Vai ir vērts patiesībā iegādāties dzīvokli pirmajā stāvā: stāstu, ko atklājuby Rinalds Bergmanis