Supervaronis realitātē! Krievijas Betmens piesaka karu narkotirgoņiem Maskavā un jau veic varoņdarbus

Krievu laikraksts “Moskovsky Komsomolets” sāka izmeklēšanu un nesen atklāja, ka policija saņēmusi vēstuli no maskēta taisnības sarga Khimki apgabalā, kurā viņš pieteicis viena cilvēka karu pret vietējiem noziedzniekiem un narkotiku tirgoņiem. Pats sevi dēvēdams par “Pļāvēju – cilvēces pirmo supervaroni”, vīrietis arī lūdzis policijai palīdzēt viņam “izravēt ļaunuma sakni”, sūtot viņam norādes sociālajos medijos.

“Jūs mani nepazīstat un ir mazticams, ka esat par mani dzirdējuši”, Pļāvējs raksta savā vēstulē. “Es saucu sevi par Pļāvēju, un pēdējos sešus mēnešus esmu cīnījies ar slimību, kas jau ilgi nomākusi sabiedrību – noziegumu. Es cīnos pret narkotiku tirgoņiem, izvarotājiem un bandām.

khimki-batman

Es neizvaroju un nekropļoju, es neesmu pret policiju un autoritātēm, bet es ravēju ļaunumu pašā saknē, kur autoritātes to nespēj sasniegt. Viņu rokas ir sasietas, un viņi paši kļūst par upuriem saviem kolēģiem un noziedzniekiem. Es nemeklēju slavu, un es nemeklēju kompanjonus vai imitatorus. Es tikai lūdzu palīdzību informācijas veidā.”

Savā vēstulē krievu Betmens arī minējis, ka līdz šim palīdzējis notvert vairāk nekā 40 vietējo noziedznieku un iznīcinājis vairākas narkotiku laboratorijas. Savā Twitter kontā viņš min, ka “šis ir tikai sākums”.

https://www.youtube.com/watch?v=ueGt5_RnnSQ

 

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment