Suši mūsdienās ir kļuvis par populāru ēdienu, ne tikai Japānā, bet arī Eiropā, tai skaitā, Latvijā.
Cik gan daudz suši restorānu ir Rīgā, tomēr ne katrs suši meistars zina kā pareizi tas ir jāpagatavo.
Ja arī tu esi viens no tiem, kurš neatteiksies no tunča vai laša suši, pārliecinies, ka vietā, kur to pasūti strādā pavārs ar atbilstošu izglītību un zināšanām kā tie ir jāgatavo, lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās, kā tas notika ar mūsu stāsta galveno varoni! Te ir runa tieši par svaigās zivs gaļas pagatavošanas principiem(ja tev garšo avokado un filadelfijas siera rolls, vari par šo neuztraukties) un bīstamību, kas rodas, neievērojot šos principus.
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas sekas var rasties, ēdot nepareizi pagatavotu suši:
Tevi noteikti interesēs
- “Nesaglabājiet kartes datus” Pēc pirkumiem “Shein” influencerei rodas nepatīkama pieredze
 - Zīmes, kas liecina, ka kāds nespēj beigt par jums domāt
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 - Pirmais noteikums, vārot bietes – un vēl divi svarīgi sīkumi
 - “Lai viņi paskatās!”: Raimonds Pauls sev ierastajā humorā izteicis domas par augsto ordeni, ko viņam piešķīris prezidents Rinkēvičs
 - Dalījos ar Wi-Fi ar kaimiņu “uz pāris dienām” — un sapratu, ka tā bija kļūda: stāstu, kāpēc tā vairs nekad nedarīšu
 







