Suši mūsdienās ir kļuvis par populāru ēdienu, ne tikai Japānā, bet arī Eiropā, tai skaitā, Latvijā.
Cik gan daudz suši restorānu ir Rīgā, tomēr ne katrs suši meistars zina kā pareizi tas ir jāpagatavo.
Ja arī tu esi viens no tiem, kurš neatteiksies no tunča vai laša suši, pārliecinies, ka vietā, kur to pasūti strādā pavārs ar atbilstošu izglītību un zināšanām kā tie ir jāgatavo, lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās, kā tas notika ar mūsu stāsta galveno varoni! Te ir runa tieši par svaigās zivs gaļas pagatavošanas principiem(ja tev garšo avokado un filadelfijas siera rolls, vari par šo neuztraukties) un bīstamību, kas rodas, neievērojot šos principus.
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas sekas var rasties, ēdot nepareizi pagatavotu suši:
Tevi noteikti interesēs
- Igaunijas kritiķis publiskojis savas domas par ”Straumi” – atzīst, ka daudzi bija sākuši zaudēt cerībasby Sandra Ločmele
- Sajauciet kolu ar mazgāšanas līdzekli, lai iegūtu universālu tīrīšanas līdzekli – viesnīcu apkopes darbinieku noslēpumiby Anete Vītola
- Ļoti laba recepte uzkodai no parastām bietēm; Gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)by Jeļena Kuzmenko