Suši mūsdienās ir kļuvis par populāru ēdienu, ne tikai Japānā, bet arī Eiropā, tai skaitā, Latvijā.
Cik gan daudz suši restorānu ir Rīgā, tomēr ne katrs suši meistars zina kā pareizi tas ir jāpagatavo.
Ja arī tu esi viens no tiem, kurš neatteiksies no tunča vai laša suši, pārliecinies, ka vietā, kur to pasūti strādā pavārs ar atbilstošu izglītību un zināšanām kā tie ir jāgatavo, lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās, kā tas notika ar mūsu stāsta galveno varoni! Te ir runa tieši par svaigās zivs gaļas pagatavošanas principiem(ja tev garšo avokado un filadelfijas siera rolls, vari par šo neuztraukties) un bīstamību, kas rodas, neievērojot šos principus.
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas sekas var rasties, ēdot nepareizi pagatavotu suši:
Tevi noteikti interesēs
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spaidīt: kas tas ir
- Likumsargi atgādina, ka šādi aprīkot automašīnu ziemā nedrīkst un par to var pienākties arī sods
- Anomāls ciklons tepat aiz stūra: ko sinoptiķi no 20.decembra sola konkrētajiem reģioniem








