Suši mūsdienās ir kļuvis par populāru ēdienu, ne tikai Japānā, bet arī Eiropā, tai skaitā, Latvijā.
Cik gan daudz suši restorānu ir Rīgā, tomēr ne katrs suši meistars zina kā pareizi tas ir jāpagatavo.
Ja arī tu esi viens no tiem, kurš neatteiksies no tunča vai laša suši, pārliecinies, ka vietā, kur to pasūti strādā pavārs ar atbilstošu izglītību un zināšanām kā tie ir jāgatavo, lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās, kā tas notika ar mūsu stāsta galveno varoni! Te ir runa tieši par svaigās zivs gaļas pagatavošanas principiem(ja tev garšo avokado un filadelfijas siera rolls, vari par šo neuztraukties) un bīstamību, kas rodas, neievērojot šos principus.
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas sekas var rasties, ēdot nepareizi pagatavotu suši:
Tevi noteikti interesēs
- Dārznieks Auseklis, kura dārzs izskatās pēc pasakas, atklāja 14 puķes, kas vispār nav kaprīzas, bet zied kā krāsaini mākoņiby Laura Andersone
- Oktobra pilnbriedā viņi visu “sāks no nulles”: 6 Zvaigžņu zīmes, kam tiks pavērtas jaunas durvisby Laura Andersone
- Šos augus un krūmus vajadzētu apgriezt oktobrī — tie labāk augs pavasarīby Oskars Andersons