6. Pievienojiet sieru un majonēzi (½ tējkarotes katru).
8. Tomātu bez sēklām sagriež kubiņos un liek pie zivs. Tomātu var aizstāt ar svaigu gurķi.
9. Skaistumam pa virsu uzber smalki sarīvētu sieru (20 g), diļļu zariņi un sviestmaizes ir gatavas. Siera un majonēzes maisījums dod izcilu garšu, tomāts pievieno sulīgumu.
Kartupeļi labi sader ar visiem ēdieniem.
Lasi vēl: Zvaigznes sagādās džekpotu: Šīs 2 zīmes aprīlī ieies veiksmes virpulī – īstie finansiālie veiksminieki
Rezultāts ir maigas un ļoti garšīgas uzkodu sviestmaizes.
Tevi noteikti interesēs
- Latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis atklāti pasaka, ko domā par to, ka bērnus uzaudzina omītes, nevis paši vecākiby Laura Tiltiņa
- Tenerifē latviešu šamanis Ivo Puriņš redzējis vīziju: ”Tas būs beigu sākums”by Sandra Vīgante
- Kāpēc arī mācītāji uzsver, ka nedrīkst doties uz kapsētu ar auto, bet ja dodies – ievēro vienu noteikumuby Sandra Vīgante