6. Pievienojiet sieru un majonēzi (½ tējkarotes katru).
8. Tomātu bez sēklām sagriež kubiņos un liek pie zivs. Tomātu var aizstāt ar svaigu gurķi.
9. Skaistumam pa virsu uzber smalki sarīvētu sieru (20 g), diļļu zariņi un sviestmaizes ir gatavas. Siera un majonēzes maisījums dod izcilu garšu, tomāts pievieno sulīgumu.
VIDEO:
Kartupeļi labi sader ar visiem ēdieniem.
Lasi vēl: Zvaigznes sagādās džekpotu: Šīs 2 zīmes aprīlī ieies veiksmes virpulī – īstie finansiālie veiksminieki
Rezultāts ir maigas un ļoti garšīgas uzkodu sviestmaizes.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Ko daudzi saprot tikai pēc 70 gadiem: kļūdas, kuras var nepieļaut jau tagad
- Amerikānis pārcēlās uz Latviju un nespēja saprast, kāpēc latvieši ir tik ļoti apsēsti ar saviem auto – tagad viņš zina atbildi
- Rīdziniece aizbrauca pie draudzenes uz Slovākiju un ieraudzīja, ka viņa virtuves izlietnē mazgā atkritumus: stāstu kāpēc
- Kad eju ciemos, 5 minūtēs varu pateikt, vai saimniece ir laba vai nē – skatos tikai uz trim lietām
- Vācu sievietes nav kautrīgas, kamēr latvietes sarkst šo darot: ”Pat vienatnē latvietes to nedarītu”
- Nedēļas nogale mums sagādās grūtības: sinoptiķi paziņoja, kas sagaidāms 25. un 26. oktobrī










