Drosmīgi: svingeru pāris atklāj kā šī viņu seksuālā aizraušanās ietekmē ģimenes dzīvi

Laulāts pāris atklāti stāsta par to, par ko parasti skaļi nerunā – kā svingošana ir ietekmējusi viņu ģimenes dzīvi un, ko par šādu seksuālo aizraušanos domā viņu meita.

Pāris no Teksasas, 41 gadu vecā Endžija un viņas 42 gadu vecais vīrs Jončš, ir precējušies nu jau 25 gadus un viņiem ir kopīga 20 gadus veca meita. Jončš un Endžija apprecējās pavisam jauni un tobrīd viņiem pat prātā neesot varējusi ienākt doma pievērsties svingeru dzīvesveidam – viņi bija 100% par monogāmiju attiecībās. Diemžēl ar bērniņa piedzimšanu, laulība esot kļuvusi par pelēku rutīnu, un seksuālā dzīve par fizisku vajadzību apmierināšanu. Tāpat, ar jaunajiem dzīves pienākumiem, pāris daudz vairāk laika sāka pavadīt mājās un attiecīgi attālinājās no saviem līdzšinējiem draugiem, bet paralēli tam, pavisam dabiski viņiem izveidojās draudzība ar citām jaunajām ģimenēm apkaimē.

Ar svingošanu abi sāka nodarboties 20 gadus atpakaļ (nesen kļuvuši par vecākiem abu meitai), kā viņi saka, pavisam nejauši – iedzerot un spēlējot pokeru uz izģērbšanos pie jaunajiem draugiem, Eimijas un Fila, kas noveda pie seksa četratā. Šī bija abu pirmā grupveida seksuālā pieredze un skatījās uz to viņi pilnīgi pretēji: Jončš bija patīkami pārsteigts, kamēr Endžija izjuta nepatiku līdz pat asarām, redzot kā cita sieviete izjūt baudu pārguļot ar viņas vīru, un kaunu – viņi taču abi no malas izskatās pēc pavisam parasta pāra – precējušies, ar bērnu, pilnas slodzes darba vietām un privātmāju – kas gan notiks, ja apkārtējie uzzinās par šādu seksuālu “gājienu”? Jončš pārtrauca draudzību ar Eimiju un Filu pēc Endžijas iniciatīvas, taču abiem šī seksuālā pieredze kļuva par vielu pārdomām.

Lasi vēl: Kuri ir 9 pasaulē populārākie seksuālie fetiši? Prātā nebūtu ienācis!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā šī aizraušanās ir ietekmējusi abu ģimenes dzīvi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment