Drosmīgi: svingeru pāris atklāj kā šī viņu seksuālā aizraušanās ietekmē ģimenes dzīvi

Pēc tā vakara un jauniegūtās seksuālās pieredzes ar Eimiju un Filu, sev par pārsteigumu, Endžija jutās seksuāli uzbudināta un nodevās kaislīgam seksam ar savu vīru visas nakts garumā. Dziļi sirdī viņa zināja, ka vēlas ko tādu atkārtot, taču viņai bija kauns to skaļi atzīt. Tikai gadu vēlāk viņa saņēmās savam vīram piedāvāt atjaunot kontaktu ar Eimiju un Filu, un atkārtot pirms gada notikušo.

Vakars abiem pāriem izvērtās nedaudz savādāks kā iepriekš – šoreiz viņi nolēma samainītes ar sievām. Eimija atklāj, ka šāda seksuālā pieredze lika viņai izjust mainīgas emocijas – viņa izjuta gan baudu, gan kaunu vienlaicīgi. Arī Jončš bija uztraucies, metoties nezināmajā – sākotnēji dažbrīd viņam esot bijis nepatīkami noskatīties uz to, ka viņa sieva, viņa acu priekšā, nodarbojas ar seksu ar citu vīrieti. Abi pāri tikās reizi pāris mēnešos un seksuāli sāka uzticēties viens otram, kā rezultātā grupveida seksu četratā piekopa 5 gadus, līdz Fils ar Eimiju izšķīrās.

Endžija šo 5 gadu garumā bija visnotaļ cītīgi pievērsusies svingeru dzīvesveida izpētei, un piedāvāja savam vīram Jončam uzmeklēt jaunu pāri, ar kuru dalīt savu seksuālo aizraušanos. Jončš piekrita un viņi abi šim svingeru dzīvesveidam deva otru iespēju. Ar nākamo pāri Jončš un Endžija dalījās seksuālajā pieredzē vien 7 mēnešus, līdz abi nolēma apmeklēt svingeru klubu. Endžija atklāj, ka visus šos gadus, nodarbojoties ar grupveida seksu, viņa jutās it kā krāptu savu vīru un pratā sevi bija norakstījusi kā sliktu sievu, par cik ilgu laiku nevēlējās ar vīru pārrunāt šo abu seksuālās dzīves aspektu, taču klubā iepazīstoties ar citiem svingeru pāriem, viņa kļuva seksuāli atvērtāka, jo saprata, ka viņi kopumā ir tieši tādi paši cilvēki kā viņi abi.

Līdz 2010.gadam Jončš un Endžija turēja savu seksuālo aizraušanos slepenībā. Togad viņi nolēma izveidot tiešsaistes audio pārraides (podcast), kur atklāja savas seksuālās dzīves detaļas interesentiem. Iegūstot atpazīstamību, viņi tika uzaicināti vadīt dažādus seksuāla rakstura pasākumus un to dara vēl tagad.

2014.gadā viņi atklāja savai meitai, ka ir svingeru pāris pēc tam, kad viņas draugi pajautāja kā viņiem izdodas būt daudz laimīgākiem kā citiem laulātiem pāriem. Šo sarunu viņi pārraidīja savā tiešsaistes audio pārraižu kanālā un jutās ļoti atviegloti, ka meita pieņēma un atbalstīja viņu dzīvesveidu.

Endžija ar Jonču jūtas tikpat laimīgi kā savā attiecību sākuma posmā un par to ļoti lielā mērā pateicas svingošanai. Svingošana viņiem pavēra jaunu pasauli – ne tikai seksuālā ziņā, bet arī sociālā, profesionālā un emocionālā ziņā. Viņi ne tikai izveidoja karjeru un ieguva jaunus draugus, bet arī kļuva seksuāli atvērti un neapspiež savas seksuālās fantāzijas.

Lasi vēl: Kuri ir 9 pasaulē populārākie seksuālie fetiši? Prātā nebūtu ienācis!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment