Tā izdodas ideāla un jums nevajadzēs pat cepeškrāsni! Aromātiska zemeņu šarlotes kūka – gatava 15 minūtēs

Pagatavošanas metode:

1. Atdaliet olas dzeltenumu no baltuma. Ievietojiet dzeltenumu vienā bļodā, pievienojiet turpat kefīru, cukuru (vai saldinātāju) un saputojiet līdz viendabīgai masai.

2. Atsevišķā bļodā sakuliet olu baltumu līdz tas kļūst pufīgs un stingrs.

3. Nomazgājiet, nosusiniet un sagrieziet kubiņos zemenes.

4. Kefīra un olas dzeltenumu maisījumā iesijājiet miltus un cepamo pulveri un kārtīgi samaisiet. Turpat pievienojiet zemenes un visu kārtīgi samaisiet.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Šis ir mana vīra iecienītākais ēdiens: viņš man to prasa gatavot vismaz trīs reizes nedēļā – un tie nav “vienkārši” cepti kartupeļi!

5. Pēc tam, šajā pat bļodā uzmanīgi pievienojiet saputotos baltumus.

6. Pēc tam visu mīklu pārlejiet traukā, ko varat ievietot mikroviļņu krāsnī.

7. Lieciet šo trauku mikroviļņu krāsnī un gatavojiet pie 800 W jaudas apmēram 5 minūtes. Gatavību varat pārbaudīt ar zobu bakstāmo kociņu. Ja pīrāgs nav pilnībā izcepts, lieciet to vēl cepties apmēram uz 1 minūti, līdz tas ir pavisam gatavs.

8. Kad kūka ir gatava, izņemiet to no trauka, ļaujiet nedaudz atdzist. Ja vēlaties, varat pārkaisīt kūku ar pūdercukuru.

 

Esat pārāk slinks, lai saklātu gultu un mainītu gultas veļu: 5 triki, lai to atvieglotu

Mājas svinībās, piemēram, dzimšanas dienās, ģimenes vakariņās vai draugu sanākšanās, šarlotes kūka būs lielisks deserts. Tā radīs mājīgu un viesmīlīgu atmosfēru. Tā ir arī ideāli piemērota pasniegšanai dārza ballītēs vai piknikos. Tā ir viegla, atsvaidzinoša un skaisti izskatās uz galda āra vidē.

Tradicionāls pēcpusdienas tējas laiks ar šarlotes kūku ir elegants un klasisks piemērs. Kūka labi sader ar tēju vai kafiju, un tā var būt galvenais elements šajā vieglajā maltītē.

Labu apetīti

Manas vecmāmiņas rituāls, kas palīdzēja gūt panākumus naudas jomā un var palīdzēt pat sasniegt bagātību

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment