Tagad tu vari nopirkt “Ziemassvētku pus-eglītes”, kas pasargās tavas dekorācijas no kaķiem

 

Ir laiks dekorēt māju, izkarot svētku gaismiņas gar sienu, pie durvīm piekarot vainagu ar sarkanām lentēm, un dekorētu Ziemassvētku eglīti ar krāsainām bumbām un rotājumiem. Bet, ja tev pieder kaķis, visām iepriekš uzskaitītajām lietām draud briesmas, un jo īpaši Ziemassvētku eglītei.

Ja tev ir apnicis tīrīt pēc sava kaķa mežonīgajiem uzbrukumiem, britu mazumtirgotājs Argos piedāvā risinājumu: “Ziemassvētku pus -eglītes”. Mākslīgais koks ir sešas pēdas garš, bet zari sākas tikai no vidus. Koks ir veidots tā, lai atturētu negantos kaķēnus no dekorāciju iznīcināšanas.  Šis koks ir antipirēns, izgatavots no PVC (sintētisks plastmasas materiāls), un pašlaik šādi koki tirgojas par 42,47 ASV dolāriem gabalā, kas ir par 25% mazāk nekā koka sākotnējā cena.

Produkta aprakstā ir teikts: “Ar šī 6 pēdas garo koku pasargā savas nevainojamās mantiņas, bumbiņas un zvaniņus no ziņkārīgiem bēriem un saviem kaķiem. Ja Ziemassvētku vecītis būs gana dāsns, zem koka būs daudz vairāk vietas dāvanām. Tā ir arī lieliska alternatīva tradicionālajam kokam, jo īpaši, ja Jums ir maza telpa.”

Diemžēl izskatās, ka šīs “kaķiem nepieejamas”, “bērniem nepieejams” Ziemassvētku eglītes ir pieejams tikai Lielbritānijā. Bet varbūt, ja tas kļūs populārs, Argos sāks pārdot tās arī citās valstīs. Vai varbūt kāds amerikāņu mazumtirgotājs izveidos dublējošu versiju. Bet tikmēr, tev ir lieliska iespēja arī pašam izveidot šādu eglīti, vienkārši līdz pusei nozāģējot liekos zarus.

Es esmu nedaudz skeptisks attiecībā uz to, ka šis koks ir “kaķim nepieejams”. Man zināmi kaķi var uzlēkt 4-5 pēdas augstu. Un, saskaņā ar pieejamo informāciju, daži kaķi var lēkt pat 8 pēdas augstu. Tātad, es domāju, ka vislabākais risinājums būtu izveidot 10 pēdas augstu koku. Bet, ja iedomājamies, ka tik lielam kokam zari sāktos tikai no puses, skats varētu būt visai dīvains. “Puse Ziemassvētku eglītes” arī izskatās dīvaini. Ja apsver tādu iegādāties, tev būs jāizlemj, vai neparasts izskats ir tā vērts.

Argos piedāvā vēl divus savdabīgus eglīšu veidus: spirāles Ziemassvētku eglīti un otrādi apgāztu eglīti. Estētiski šis ir diezgan interesants risinājums, bet, vai tas ir “kaķim nepieejams”, diez vai. Es spēju iztēloties, kā kaķis iet ap eglīti, lai izplānotu, kā tikt augšā pa spirāli.

Kā alternatīvu zaļajai “Ziemassvētku pus-eglei” Argos piedāvā sniega klātu eglīti, kura maksā aptuveni 45 eiro.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment