Tālvadības pults slepenās funkcijas, par kurām zina tikai daži cilvēki!

Ikvienam no mums ir pazīstama bezpalīdzības sajūta, kad esam pazaudējuši televizora tālvadības pulti. Domājot par tālvadības pulti, pirmā lieta, kas nāk prātā, ir televizora ieslēgšana un izslēgšana vai kanālu saraksta noklikšķināšana. Tomēr tikai daži cilvēki zina, ka daudzām tālvadības pultīm ir slepenas funkcijas, kas ļauj vēl vairāk izbaudīt filmas un TV pārraides.

Pirmā funkcija, kas jums jāzina, ir iespēja programmēt tālvadības pulti vairākām ierīcēm. Ja jums ir vairākas ierīces, piemēram, televizors, DVD atskaņotājs un AV uztvērējs, varat konfigurēt tālvadības pulti darbam ar visām šīm ierīcēm.

Vienkārši izpildiet rokasgrāmatā sniegtos norādījumus. Tādā veidā jūs varēsiet piekļūt visām savām ierīcēm tikai ar vienu tālvadības pulti.

Otra noderīgā funkcija, kas atrodama gandrīz katrā tālvadības pultī, ir “Sleep” vai “Timer”. Šī funkcija aktivizē taimeri, lai pēc noteikta laika automātiski izslēgtu televizoru, kas var būt noderīgi tiem, kam patīk aizmigt, skatoties televizoru.

Lasi vēl: Matu griezumi, kas palīdzēs nobriedušām sievietēm izskatīties vismaz par desmit gadiem jaunākām

Varat iestatīt taimeri noteiktam minūšu vai stundu skaitam, un televizors pats izslēgsies.

Trešā funkcija, ko zina tikai daži cilvēki, ir “Izslēgt skaņu”. Skatoties televizoru vai klausoties mūziku, varat nospiest pogu “Izslēgt skaņu”, un skaņa uzreiz izslēgsies.

Tas ir īpaši ērti, ja vēlaties runāt ar kādu, nenovēršot televizora skaņu.

Ceturtā funkcija, kas atrodama dažās tālvadības pultīs, ir iespēja savienot tālvadības pulti ar datoru, izmantojot USB portu. Izmantojot īpašu programmatūru, varat konfigurēt tālvadības pulti ērtākām vadības funkcijām, piemēram, interneta navigācijai vai sociālo mediju pārvaldībai.

Lasi vēl: Parādīsies laimējoša loterijas biļete: Globa nosauca zīmi, kas no 17. aprīļa kļūs par rokzvaigzni

Tas var būt īpaši noderīgi tiem, kuri savā datorā izmanto TV uztvērēju.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment