Tamāra Globa paziņojusi par trijās zīmēs dzimušajiem, kuriem sākies “baltā veiksmes josla”

Sācies Jaunais 2021. gads! Bet tas ko daudzi nezina –  tas būs pagrieziena punkts starp nepatikšanām un laimi daudziem cilvēkiem un nesīs daudz laba. 

Tamāra Globa paziņojusi, ka atseviškām zīmēm vienā  apbrīnojamā  datumā pašā gada sākumā notiks vissvarīgākie likteņa lūzumi! Šīs trīm  zīmes tad arī būs visveiksmīgākās.

Zvaigznes ir izveidojušās tā, ka 3. janvāris nebūs tikai atpūtas diena, šī diena daudziem paliks atmiņā uz visiem laikiem un būs izšķiroša. Pat ja 3. janvārī it kā nekas izškirošs nenotiks, to cik nozīmīgi bijuši šīs dienas notikumi daudzi sapratīs tikai vēlāk. Tāpat svarīgi notikumi var norisināties nedēļā sākot ar 3. janvāri… 

Lasi arī: Es sāku audzināt savus bērnus kā Keita Midltone, un tagad mana ģimene ir teju pilnībā mainījusies

Vientuļās sirdis 3. janvārī sapratīs, kam viņiem jābūt laimīgiem, un  kāds vienkārši  atnāks pie viņiem, lai sāktu jaunu dzīvi.

Cilvēki, kuri naudas trūkumu uzskatīja par galveno problēmu 2020. gadā, jau 2021. gada 3. janvārī atradīs risinājumu šai problēmai, vai arī ceļu uz risinājumu…  Sevišķi draba nedēļā sākot ar 4. datumu!

Jauns amats, partnerības piedāvājums vai iespēja sākt savu biznesu nokritīs kā sniegs uz galvas un radīs priecīgu noskaņu.

 

3. janvāra dienā daudzi piepildīs vēlmi, daudzi sajutīs jaunas dzīves prieku, sapratīs, ka Vērša gads viņiem ir pienācis ne velti.

Ieteikums: ja jūs esat viena no šīm zodiaka zīmēm, tad janvārī jūsu dzīves upe strauji pagriezīsies! Likteņa upe nesīs lielus mērķus, kas drīz nesīs prieku, burvību un vēlmju piepildījumu! Ticiet brīnumiem, un viņa tūlīt nāks pie jums!

Tamāra Globa paredz “balto likteņa svītru” sākumu trim Zodiaka zīmēm:

Tātad, 3. janvārī cilvēkiem, kas dzimuši Lauvas zvaigznājā, sāksies liels laimīgs laiks, viņiem vienkārši uzkrīt veiksmes straume!

Dzīve sāks dāvināt dāsnas dāvanas, un tuvinieki būs uzmanīgi un iedvesmoti.

Jūsu sapņi sāks piepildīties janvārī, un tad viss gads dāsni apburs jūs ar patīkamiem pārsteigumiem – vienkārši ticiet tam!

Lauvas būs īstie 2021. gada favorīti, viņiem būs atvērtas jebkuras durvis, un visi ceļi  vedīs uz laimi!

 

Zivīm būs jāsaskaras ar nedaudz citu uzdevumu: viņiem būs jātic, ka viņu dzīve ir laime, nevis milzīga vilšanās.

Vissvarīgākais ir tas, ka 2021. gads šad un tad sniegs Zivīm padomus, kā uzlabot savu dzīvi, kā padarīt to par nepārtrauktu brīvdienu!

Cilvēki jūsu tuvākajā lokā šad un tad priecēs jūs ar uzmanību, rūpēm, dāvanām un labu attieksmi.

Jūsu problēmas tiks atrisinātas kā ar burvju nūjiņu, un no 3. janvāra jūsu dzīve būs uz lielas baltas laimes un veiksmes sloksnes ceļa!

 

Mežāžiem janvārī ļoti paveiksies, jo viņi dzīvi sāks burtiski no nulles, un 2021. gads viņiem šajā ziņā palīdzēs.

Liktenis jums nepaiet garām, kaut arī jums tas bieži šķiet, tas tikai vienmēr gaida īsto brīdi, lai padarītu jūsu dzīvi pasakainu.

Kopš 3. janvāra visas  mīklas tiks atrisinātas, un jūs sapratīsit, kā veidot savu laimi.

Jūsu bizness un personīgā dzīve uzlabosies, no 3. janvāra visā, kas jūs ieskauj, sāksies balta svītra, un viss 2021. gads jums būs neparasti dāsns un brīnišķīgs!

 

Arī interesanti: Ko 2021. gada sakums atnesīs katrai zvaigžņu zīmei – daudziem uzsmaidīs veiksme! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment