Es sāku audzināt savus bērnus kā Keita Midltone, un tagad mana ģimene ir teju pilnībā mainījusies

Reiz es izlasīju rakstu par to, kā Keita Midltone, Anglijas prinča Viljama skaistā sieva, audzina bērnus. Viens no galvenajiem karaliskās ģimenes noteikumiem ir tāds –  kliegt un ikdienā paaugstināt balsi ir stingri aizliegts visiem.

To nevar darīt gan laulātie viens pret otru, vecāki  pret bērniem, bērni  – pret visiem pārējiem.

Es sāku audzināt bērnus, kā Kate Midltonu, un tagad mēs (gandrīz) neesam kliedzoša ģimene!
Sākumā es biju ļoti skeptiska, ka neviens karaliskajā ģimenē nevienu nekliedz. Mēs visi esam cilvēki un arī princeses tomēr ir tikai cilvēki….

Labi vēl, kad Keita parāda visu savaldību un nomierina Šarloti zem foto kamerām. Bet mājās? Kad neviens neredz? Vai vēlaties teikt, ka viņa nekliedz, kad viņai ir trīs mai bērni, kuri nolēma nogāzt kāda sena senča portretu vai pārtrauca divsimt gadu vecu dievkalpojumu?

Vai vismaz tad, kad viņi vienkārši nespēj vienoties un dalīties ar rotaļlietu? Un ko, viņi nekad necīnās, nespītējas un vienmēr pakļaujas? Pilnīgas muļķības taču, vai ne?  Un tomēr es nolēmu sekot Keitas piemēram un izmēģināt. Jo pat man pašai bija apnicis nemitīgā kliegšana manas pašas ģimenē.

Lasi arī: Pēc prinča Harija pārrunām ar Elizabeti II, viņiem tiek prognozēta drūma nākotne

Es izlasīju vēl dažus rakstus par Keitas audzināšanu, un izrādījās, ka viņas bērni ne vienmēr izturas kā karaliska personas. Viņi ir tikai bērni…  var sākt strīdēties, parādīt dusmas un pat atcirsta atpakaļ. Bet mamma un tētis viņiem par to nedod pļauku, vai pa dibenu un pat nepaceļ balsi un nesūta viņus istabā “domāt par viņu uzvedību”. Nepaklausības gadījumos Keitas ģimenei ir īpaša metode…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment