Pēc prinča Harija pārrunām ar Elizabeti II, viņiem tiek prognozēta drūma nākotne

Britu prese nākusi klajā ar nepatīkamām ziņām saistībā ar princi Hariju –  karaliskās ģimenes eksperti izteikuši drūmas prognozes par prinča nākotni.

 

Eksperti uzskata, ka jau tuvākā nākotnē attiecības starp princi Hariju un karalisko ģimeni pasliktināsies vēl vairāk, ziņo Daily Express. Ko tas nozīmēs princim Harijam?

Lasi arī: Cilvēkus biedē fotogrāfija, kas uzņemta pirms 120 gadiem. Mēģiniet uzminēt, kas tajā nav kārtībā

Svarīgi uzsvērt, ka Harija un karalienes Elizabetes sarunas paredzētas tikai 2021.gada martā, tomēr neesot šaubu, ka esošo situāciju tajās neizdosies vērst uz labo pusi. Pārāk liela esot jau izveidojusies plaisa starp karalisko ģimeni un Hariju. Īpaši plaisa pieaugusi pēc Harija pārcelšanās uz ASV.

Vēsturniece Anna Vaitloka vērš uzmanību uz faktu, ka Karalisko jūras kājnieku ģenerālkapteiņa amats, kuru vēl nesen ieņēma Harijs, jau ir ticis piedāvāts vecākajam brālim Viljamam. Tā ir skaidra indikācija, ka tuvākā nākotnē gaidāmas vēl citas izmaiņas.

Pēc vēsturnieces domām, tas ļoti izteikti liecina  par to, ka karaliskā ģimene vairs neizskata iespēju, ka Harijs kautkad varētu atgriezties karaliskajā ģimenē.

 

Šķir otru lapu, lai uzzināytu, kāds ir sliktākais scenārijs, ko prognozē Harijam

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment