Zināms, ko pēc LNT likvidēšanas tagad dara bijušais TV ziņu diktors Andris Auzāns

 

Andra Auzāna balsi un seju zina teju visa Latvija, kā nekā viņš bija savulaik populārākā Latvijas TV kanāla LNT seja un ziņu diktors. 

Tagad apritējis gads kopš  televīzijas kanāls LNT vairs nepastāv. Toreiz, kad kanālu likvidēja, darbu zaudēja liela daļa no LNT ziņu dienesta darbiniekiem.  Arī Andris Auzāns bija viens no tiem. Pirms darba zaudēšanas, viņš LNT bija pavadījis 23 gadus.

Lasi arī: Pēc prinča Harija pārrunām ar Elizabeti II, viņiem tiek prognozēta drūma nākotne

Par emocionālajām LNT ziņu dienesta pēdēām dienām ziņojām arī mēs! Jau vēstījām par to, kā no skatītājiem speciālizlaidumā atvadījās LNT ziņu dienests. Pēdējā raidījumā bija skatāms ieskats LNT Ziņu dienesta pastāvēšanas vēsturē, apjomīgajos arhīvos un interesantākajās epizodēs.

Pirms tam jau no skatītājiem bija atvadījušies leģendārie LNT ziņu vadītāji –  Ilze Dobele un Andris Auzāns, kā arī Daina Lipiniece.

Tomēr ne mazāk interesantu ieskatu LNT ziņu pēdējā raidījuma aizkulisēs deva LNT reportiere un žurnāliste Ieva Kalderauska, kura Facebook tiešraidē parādīja to, kas citkārt skatītāju acīm paliek neredzēts.

 

Ko tagad dara Auzāns?

Tagad portāls apollo.lv ir noskaidrojis, ar ko pēc savas ziņu diktora karjeras nodarbojas A. Auzāns! Izrādās, ka pēc ziņu dienesta likvidēšanasm, viņš turpinājis darbu ar televīziju saistītā jomā.

 

Rediģēju tulkojumus ierunāšanai un titriem, lai filmās, seriālos, raidījumos būtu laba, viegli uztverama latviešu valoda un nebūtu dažādu faktu kļūdu. To pašu esmu arī darījis līdz šim LNT ziņu dienestā – pielāgojis rakstītos tekstus televīzijai,” skaidro Auzāns, kurš šobrīd strādā par redaktoru uzņēmumā “SDI Media Latvia”.

Jāatgādina, ka  uzņēmums “All Media Baltics” pērn paziņoja, ka turpmāk Baltijā strādās tikai ar TV3 zīmolu un veiks izmaiņas arī televīzijas kanālu portfelī. Cita starpā tika izlemts, ka arī kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā.

Lasi arī: 65 gadus veca sieviete pat nedomā novecot. Kā var / vajag izskatīties un dzīvot 65 gadu vecumā

“All Media Baltics” paredzēja paplašināt kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa izveidoja arī vienotu ziņu dienestu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment