Tamāra Globa stāsta par to, ko 2023. gada 9. septembrī izraisīs nepārdomāti lēmumi

Sestdiena, 2023. gada 9. septembris, ir 24. Mēness diena, kad Mēness atrodas vājināšanās fāzē un Vēža zīmē. Pazīstamā astroloģe Tamāra Globa pastāstīja, kam šis laiks ir labvēlīgs, kā izmantot tā astroloģiskos aspektus savā labā un izvairīties no nepatikšanām.

Informācijas portāla dzentlmenis.lv žurnālisti iepazīstinās jūs ar zvaigžņu ekspertes prognozi.

Kādas ir šo Mēness dienu īpatnības

Pēc astrologa domām, Mēness Svaru zīmē dod cilvēkam iespēju atpūsties no smaga darba un atpūsties pēc saspringta perioda. Šajā laikā labāk nesākt neko jaunu un globālu, un labāk pabeigt jau iesāktās lietas. Jā un svarīgus lēmumus vēl nevajadzētu pieņemt, atlikt uz vēlāku laiku.

Mēness Svari ir labvēlīgāks jaunām attiecībām, komunikācijai un tikšanās reizēm. Šajā laikā vari un pat tev vajadzētu aktīvi komunicēt ar citiem, rīkot instruktāžas un tikšanās, slēgt tirdzniecības darījumus, analizēt savas perspektīvas un noteikt prioritātes.

2021. gada 9. septembra diena būs ļoti neviennozīmīga, nav piemērota sasteigtiem un nepārdomātiem lēmumiem, brīdina Tamāra Globa. Apsveriet katru savu soli, tiecieties pēc harmonijas, un tad jums noteikti izdosies gūt panākumus biznesā un attiecībās.

Šajā dienā nebūs problēmu ar labklājību. Uzlabosies jūsu garastāvoklis, būsiet aktīvi un uzņēmīgi, laimīgi un enerģiski. Tieši tas ļaus tev atrisināt visus atbildīgākos un svarīgākos jautājumus.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Šīs dienas Aunam ir ļoti labvēlīgas. Pateicoties tavam dzīves potenciālam, organizatoriskajām spējām un personīgajam šarmam, tu spēsi veiksmīgi īstenot visus plānotos uzdevumus un uzlabot attiecības ar pretējo dzimumu.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Apstākļi nostādīs Vērsi uzmanības centrā, un tas būs palīgs šīs zīmes pārstāvju spēcīgāko un ambiciozāko vēlmju iemiesošanā. Šajā dienā iesaisties noderīgu kontaktu un personisko attiecību veidošanā. Turklāt tev izdosies gūt finansiālus panākumus un atjaunot harmoniju mājās.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem sasniegt labus rezultātus palīdzēs viņu lietišķā darbība, taču tikai finansiālu gandarījumu jūsu pašreizējā situācija nesniegs. Tu ātri atvadīsies no naudas, kas šodien ļoti negribīgi nonāks tavās rokās. Sargies no krāpšanas un vairāk rūpējies par savu labklājību. Tev vajadzētu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un radošiem centieniem.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis gūs patiesus panākumus biznesa jomā. Tev ir visas iespējas parādīt savu potenciālu sarunās un tikšanās reizēs. Esi pēc iespējas mērķtiecīgāks, uzmanīgāks un organizētāks. Šodien tev izdosies labot visas iepriekš pieļautās kļūdas un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Vakarā sagaidi dzirdēt no radiniekiem, kas varētu sagraut visus tavus pašreizējos plānus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šodien būs pārlieku uzticīgi. Tas var radīt daudz kļūdu un šķēršļu ceļā uz saviem mērķiem. Esi uzmanīgs ar partneriem un neuzticies svešiniekiem. Jebkurš pārsteidzīgs lēmums vai impulsīva rīcība var novest pie strīdiem un ieilgušiem konfliktiem. Tāpēc mierīgi sakārto savas lietas un jūtas un esi uzmanīgāks pret savu otro pusīti.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī diena palīdzēs jaunu lietu un projektu uzsākšanā, plānošanā un lietišķās sarunās un tikšanās reizēs. Tās visas būs produktīvas un pozitīvas. Īsta laime iestāsies arī tavā personīgajā dzīvē. Attiecības ar partneri sasniegs jaunu līmeni, un vientuļie zīmes pārstāvji tiksies ar savu likteni.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien ir visas iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Pateicoties tavam entuziasmam un optimismam, tev izdosies atrast uzticamus partnerus un īstenot daudzus daudzsološus darījumus. Esi aktīvs, nodarbojies ar sportu, bet vakaru veltīsi radiem un tuviniekiem, pavadi laiku kopā ar ģimeni.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni sasniegs ievērojamus profesionālos rezultātus, pateicoties savai komunikabilitātei un talantam likt cilvēkiem justies labi. Iespējams, ka virzīsies uz priekšu savā karjerā. Tu vari droši lūgt priekšniekam paaugstinājumu vai algas palielinājumu, kā arī pieteikties valsts iestādēs. Taču šajā dienā nevajadzētu sev izvirzīt globālus uzdevumus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Šī ir aktīva diena Strēlniekiem, taču nevajadzētu gaidīt ievērojamus rezultātus. Citu kritika no apkārtējo puses var izsist tevi no ierindas. Iespējams, ka šodien tevi vīlies kāds tev tuvs cilvēks. Tomēr tev nevajadzētu apvainoties un kādu sodīt, bet gan spēt piedot un izrādīt žēlsirdību.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim ir diena, kad būs daudz jāanalizē. Tu vēlēsies beidzot pielikt punktu kādai lielai lietai, ar kuru nodarbojies jau ilgu laiku. Tava lolotā vēlēšanās piepildīsies. Turklāt šī diena ir labvēlīga randiņiem, saskarsmei un sadzīves jautājumu risināšanai.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šajā dienā priecāsies par peļņu un lieliem ieguvumiem. Dienas pirmajā pusē tev izdosies atrisināt svarīgus jautājumus un pieņemt atbildīgus lēmumus. Pēcpusdienā sagatavojies nelielām sadzīves problēmām un nepatīkamai rosībai.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivju dzīvē šodien būs vairākas pārmaiņas, un lielākā mērā tas attiecas uz personīgo dzīvi. Vientuļie zīmes pārstāvji satiks savu otro pusīti, bet ģimenes Zivis piedzīvos grūtības, kas pārbaudīs jūtu izturību. Šajā dienā tev jāstrādā komandā un jāatpūšas nevis vienatnē, bet draugu lokā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment