Tamāras Globas horoskops 2023. gada aprīlim visām zodiaka zīmēm

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Jebkurā sarežģītā situācijā aprīlī Dvīņiem palīgā nāks draugi. Lielisks periods kopīgiem projektiem un idejām. Tomēr mēģiniet šobrīd nenovērst jūsu uzmanību no kaut kā sekundāra, pretējā gadījumā jūs riskējat palaist garām kaut ko svarīgu.

Grūtības radīsies mēneša trešajā dekādē. Mums būs jāsamazina temps un maksimāli jāieslēdz uzmanība. Turklāt negaidīti jauni apstākļi traucēs jūsu plāniem. Saglabājiet mieru un līdzsvaru.

Neskatoties uz grūtībām, aprīlis jums būs veiksmīgs un daudzsološs. Rūpējieties par cilvēkiem, kurus mīlat, un netērējiet to, kas jums ir.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Aprīlis Vēžiem ir jaunu izaicinājumu un iespēju laiks. Droši dodieties ceļojumos un ceļojiet, mainiet dzīvesvietu. Šis ir sākumu un apņemšanos laiks, kas noteikti vainagosies panākumiem.

Turklāt jums būs lieliska iespēja nopelnīt naudu un uzlabot savu finansiālo labklājību. Mēneša trešā dekāde būs ļoti grūta.

Īpaši uzmanīgs esi darba un naudas lietās. Pastāv liela varbūtība, ka tiksi pārcelts uz jaunu amatu vai atlaists, pat iespējams, ka mainīsies priekšnieks.

Jebkurā gadījumā aprīlī tavā dzīvē notiks karjeras revolūcija. Personīgajā dzīvē rūpējies par sev tuviem cilvēkiem un savaldies, lai viņus neaizvainotu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauva veiksmi un laimi aprīlī atradīs ceļā. Jūsu dzīvē notiks vairākas labas lietas, tostarp mīlestības atzīšanās un profesionāls atbalsts. Visā jūs atbalstīs radinieki un tuvi cilvēki, draugi un partneri.

Taču bīstama izvērtīsies mēneša trešā dekāde, kad viss apstāsies pavisam un parādīsies problēmas, kas jārisina turpat uz vietas.

Tālu no mājām notiks notikumi, kas jūs satrauks gan darba, gan personīgās dzīves jautājumos. Tomēr patiesi draugi jums palīdzēs šajā jautājumā. Pievērsiet uzmanību savai veselībai.

Sīkāk apskatiet savu apkārtni, īpaši aprīļa sākumā un beigās.

LASI VĒL: Astrologs nosaucis lietas, ko nedrīkst iegādāties līdz 15.maijam

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām aprīlis būs vienkārši ideāls ceļojumiem, tikšanās reizēm un sadarbībai. Jūs saņemsiet lieliskus un daudzsološus piedāvājumus. Turklāt šis būs labvēlīgs periods mācību un pašizglītības uzsākšanai.

Būs daudz iespēju labi nopelnīt un stiprināt savu finansiālo labklājību. Tomēr esiet gatavi izdevumiem, kas kļūs vienkārši nepieciešami, un tie pat nebūs izdevumi, bet gan ieguldījumi sevī un savā nākotnē.

Radošajām Jaunavām mēneša otrā puse būs augstākais punkts. Mēneša beigās uzmanieties no pārpildītām vietām. Pavadiet vairāk laika mājās un vienatnē.

Darbā pastāv konfliktu un konfrontācijas risks. Mēģiniet kontrolēt sevi – un tad konflikts ātri beigsies.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari Aprīlis nesīs daudz dramatisku pārmaiņu. Tavā dzīvē parādīsies jauni svarīgi cilvēki gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē. Izmaiņas būs arī finanšu sektorā. Darba būs mazāk vai arī tas būs koncentrētāks un grūtāks: gūstot panākumus savās lietās, koncentrējieties uz vissvarīgāko, neizkliedējiet uzmanību.

Pievērsiet to attiecībām ne tikai ar biznesu, bet arī ar personīgajiem partneriem. Trešajā desmitgadē palīdziet radiniekiem un tuviem cilvēkiem.

Rūpējies par tiem, kas tev ir dārgi. Iespējams, ka vientuļa Svaru dzīvē radīsies jauna mīlestība un jaunas attiecības, un, ļoti iespējams, – prom no mājām. Izmantojiet iespēju izveidot jaunu ģimeni vai iegūt jaunus partnerus.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni aprīlī īpaši satrauksies par ģimenes lietām. Jums nevajadzētu uzņemties visas lietas un problēmas – sadaliet to starp radiniekiem un tuviem cilvēkiem.

Tajā pašā laikā ieklausieties sevī un citos. Egoisms šajā laikā ir kontrindicēts. Jūsu darbs nesīs lieliskas izredzes.

Tomēr radošumam būs robežas. Mums būs jākoncentrējas uz “zemes” jautājumiem un problēmām. Trešajā desmitgadē iespējamas pārmaiņas darbā.

Svarīgi ir arī pašam rūpēties par savu veselību un harmoniju attiecībās ar ģimeni un draugiem.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka dzīvē aprīlī būs vienkārši daudz piedzīvojumu. Mēneša pirmā puse priecēs ar priecīgiem notikumiem personīgajā dzīvē.

Vientuļie Strēlnieki sagaidīs savu likteni un kļūs patiesi laimīgi. Zīmes ģimenes pārstāvji lieliski pavadīs laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Šis būs īstais laiks, lai popularizētu projektus, izrādes un ceļojumus, kā arī savu realizāciju.

Jums izdosies viss un pat vairāk, tāpēc uzstādiet sev ambiciozākos mērķus un uzdevumus. Taču svarīgi ir pasteigties ar svarīgāko un apjomīgāko darbu izpildi līdz mēneša trešajai dekādei.

Visos grūtos jautājumos draugi jūs atbalstīs. Centieties vēlreiz nestrīdēties ar tiem, kas jums ir dārgi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem aprīlis būs ļoti neviennozīmīgs. No vienas puses, tas nesīs panākumus finansiālos un materiālos jautājumos, lēmumu pieņemšanā par jūsu bērnu nākotni.

Arī šis periods ir labs mācībām, radošumam un priekšnesumiem. Laiks, kad jūsu idejas un projekti var sākt darboties. Jūs iegūsit atzinību personīgās lietās, iespējams, ieņemšanas vai grūtniecības laikā.

Tomēr, no otras puses, uzmanīgi apskatiet savu apkārtni un nekādā gadījumā nestrīdieties ar tiem, kas jums ir dārgi: aprīlis var radīt neticamu stresu ģimenē.

Tāpat nesteidzieties pārtraukt attiecības ar biznesa partneriem. Rūpējieties par savu dzīvību un veselību, īpaši mēneša sākumā un trešajā dekādē. Novērtējiet apkārtējos.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem šis būs lielisks laiks ceļošanai un pašizglītībai. Šis ir interesantu ceļojumu, patīkamu tikšanos un jaunu iespēju laiks. Tajā pašā laikā mājā ieradīsies interesanti un nepieciešami cilvēki.

Piepildīts ar cilvēkiem un bērniem, tas jums sagādās patiesu prieku un gandarījumu. Varēsi veiksmīgi risināt materiālās problēmas.

Šis ir arī labs periods radošumam, īpaši sākot ar aprīļa otro pusi. Laiks, kad vecie draugi un paziņas atbalstīs jūs visos jūsu centienos. Bet esiet ļoti uzmanīgi, braucot un ceļojot.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm šis ir peļņas un jaunu iespēju, pienācīgas peļņas, labu un lielu iegādes un investīciju mēnesis. Labs laiks darbam zinātnē, radošumā, kā arī jaunu projektu uzsākšanai. Panākumi nesīs apmācību, literāro darbību, priekšnesumus.

Parādīsies jauni draugi, paplašināsies paziņu loks. Tuvākajā laikā varēsi izveidot interesantus kontaktus, kas nesīs atdevi. Taču mēneša trešajā dekādē esi ļoti uzmanīgs pret savām finansēm: var rasties zaudējumi, tāpēc parūpējies par savu īpašumu un naudu.

Nekādā gadījumā neieguldiet tos apšaubāmos projektos. Tajā pašā laikā pievērsiet uzmanību mājai, rūpējieties par ģimeni, saviem mīļajiem, īpaši trešajā dekādē. Pieskatīt mazus bērnus, palīdzēt pieaugušajiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment