Tamāras Globas horoskops 2023. gada aprīlim visām zodiaka zīmēm

Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa intervijā žurnālam StarHit 2023. gada aprīli nodēvēja par dramatisku pārmaiņu laiku gan personīgajā, gan profesionālajā jomā.

Ja rodas kādas grūtības, var un vajag meklēt palīdzību pie draugiem un uzticamiem paziņām. Ko sagaidīt no šī mēneša un kam pievērst uzmanību katrai zodiaka zīmei, Džentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja no eksperta prognozes.

Auna mēnesis un astroloģiskā gada sākums

Tamāra Globa ievietoja astroloģiskos akcentus 2023. gada aprīlim. Galvenais ir Auna laiks un astroloģiskā gada sākums, un līdz ar to arī jauna dzīves apļa sākums.

LASI VĒL: Astrologs nosaucis lietas, ko nedrīkst iegādāties līdz 15.maijam

Šī ir lieliska iespēja sākt dzīvot jaunā veidā, ielaisties sevī optimismu, pozitīvu, prieku un interesantas idejas. Jums ir jātic sev – un tad veiksme noteikti nāks pie jums.

Aprīlis būs kardinālu un unikālu ideju laiks. Īpaši izpaužas līdera īpašības, cīņa par vietu saulē.

Tajā pašā laikā Tamāra Globa brīdināja, ka 20. aprīlī notiks pilns Saules aptumsums un notikums, kas to pavada, ir Merkura retrogrāds.

Periods ir grūts, tāpēc astroloģe iesaka mēneša trešajā dekādē gulēt zemu un samazināt aktivitāti līdz minimumam.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam aprīlis būs neviennozīmīgs laiks, kad grūtības ir cieši saistītas ar veiksmi un prieku. Ļoti veiksmīga un labvēlīga būs mēneša pirmā puse, kad tavā priekšā pavērsies jaunas brīnišķīgas iespējas.

Droši vien kaut kas tevi nobiedēs un iedzīs strupceļā, bet tu laikus sakopot spēkus un pareizi reaģēt uz jauniem izaicinājumiem.

Jūsu pūles nesīs ne tikai profesionālus panākumus, bet arī finansiālu peļņu. Ļoti svarīgi ir atrast pietiekami daudz laika ģimenei un draugiem, īpaši aprīļa sākumā un beigās.

Šajā periodā notiks svarīgas iepazīšanās, izšķirošas tikšanās un ceļojumi.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Arī Vērsim tas ir neviennozīmīgs periods, kad būs gan intelektuāli panākumi, gan nelietība no šķietami uzticamiem partneriem un draugiem. Esi uzmanīgs un centies nepieļaut kļūdas vadības priekšā.

Starp citu, aprīlī viņi īpaši skatīsies uz tevi, tāpēc centies sevi parādīt kā atbildīgu un perspektīvu darbinieku.

Aprīlis ir lielisks iepazīšanās un seno saišu stiprināšanai, interesantiem ceļojumiem un kontaktiem. Turklāt brīnišķīgs periods mīlestībai, īpaši mēneša trešā dekāde.

Tomēr pastāv risks iztērēt vairāk naudas, nekā nepieciešams. Tāpēc uzmaniet savu maku un mēreniet savas finansiālās ambīcijas, kā arī uzmanieties no krāpniekiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment