Taro horoskops nedēļai no 17. līdz 23. oktobrim: Auniem – vilšanās mīlestībā, Lauvām – negaidītas pārmaiņas

Taro kārtis vēsta, ka Zivis pārņems slinkums, Jaunavām būs jācīnās par savu vietu zem saules, bet Strēlniekus gaida nedēļa, kas būs piepildīta ar sāpīgiem pārdzīvojumiem.

Auns

Nedēļas kārts: otrādi apgriezts “Kausu divnieks”

Šajā nedēļā, kad runa būs par mīlestību un draudzību, tu vari pārāk steigties. Lieta tāda, ka tu liec pārāk lielas cerības, bet notikumi, kurus gaidi, diez vai notiks. Mīlestībā Auns var piedzīvot vilšanos: vai nu tavs izredzētais izrādīsies nekārtīgs cilvēks, vai arī vienkārši pārtrauksi attiecības.

Vērsis

Nedēļas kārts: 9 pentakli

Lietas, kuras Vērsis iesāks šajā nedēļā, ir lemtas neveiksmei. Bet tu to sapratīsi ne uzreiz. Tāpēc mēģināsi atkal un atkal, kamēr neatsacīsies no savas idejas. Ieklausies instinktos, jo tie tev pateiks atkāpties, labi apskatīties apkārt, bet pēc tam sākt no jauna ar citu projektu.

Dvīņi

Nedēļas kārts: 10 zobeni

Ja tu spēlē spēles, tev jābūt gatavam zaudēt. Turklāt nav svarīgi, vai tās ir azartspēles, vai vienkārši prāta spēles. Šajā nedēļā tu cietīsi no savas rīcības sekām. Ja tu kādam nodarīji pāri, tad zini: šis cilvēks visu atceras un tevi vaino. Šajā nedēļā viņš atkal var atgriezties tavā dzīvē.

LASI VĒL: Krievijas medijos izskan ziņas, ka “komponista Raimonda Paula darbi Latvijā negaidīti tika aizliegti”

 

Vēzis

Nedēļas kārts: spieķu bruņinieks

Vēzis negribēs sēdēt uz vietas, vēlēsies nomainīt apstākļus. Turklāt tā var būt gan darba nomaiņa, gan pārcelšanās uz citu pilsētu. Šāds noskaņojums nebūs ilgs. Tavas emocijas norims, bet tev vienalga vajag paņemt atvaļinājumu, jo tev ir nepieciešama atpūta.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment