Rudens ir slavens ar ražas novākšanu un vēsākiem laikapstākļiem. Tāpēc nav nekā labāka kā baudīt siltu, sildošu zupu, kas pagatavota no svaigiem dārzeņiem
Sastāvdaļas:
1 kg tomāti
2 sīpoli
2 paprikas
1 ķiploku galviņa
Itālijas garšvielas
svaigi garšaugi (timiāns, rozmarīns vai raudene)
1 ķekars svaigs baziliks
Sāls un malti melnie pipari
240 ml dārzeņu buljons
120 ml saldais krējums
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kļūda, ko jūnija sākumā pieļauj teju visu dārzkopji, laistot savas dobes – šādi var pazaudēt ražuby Anete Vītola
- Es mīlu savu vīru, bet viņa vārds mūsu dzīvē ir kā “darvas karotes medus mucā”by Rinalds Bergmanis
- “Vienu ziedu es tomēr atstāju!”: dārznieks Dāvids pastāsta, kāpēc tieši maijā ir pēdējais brīdis noraut ķiploku ziedusby Laura Blūma