Rudens ir slavens ar ražas novākšanu un vēsākiem laikapstākļiem. Tāpēc nav nekā labāka kā baudīt siltu, sildošu zupu, kas pagatavota no svaigiem dārzeņiem
Sastāvdaļas:
1 kg tomāti
2 sīpoli
2 paprikas
1 ķiploku galviņa
Itālijas garšvielas
svaigi garšaugi (timiāns, rozmarīns vai raudene)
VIDEO:
1 ķekars svaigs baziliks
Sāls un malti melnie pipari
240 ml dārzeņu buljons
120 ml saldais krējums
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Bankas pārstāvji skaidro ko patiesībā nozīmē, kad redzi savā kontā atzīmi ”rezervēta summa”
- “Sākumā šis fakts satriec”: Margarita Vilcāne atklāti par to, kā Raimonds Pauls savulaik izrīkojies ar jaunajām dziedātājām
- Kāpēc turīgi ārzemnieki klīst pa Latvijas kapsētām, nevis muzejiem – kāds tam iemesls
- Vīrs mani aizsūtīja uz laukiem rakt kartupeļus, lai “pilsētnieci iemācītu strādāt” – pastāstīšu ko es izdarīju un kā vēl iemanījos nopelnīt
- Uzklāju svētku galdu, bet vīra radinieki sarauca sejas un es nedomājot vienkārši novācu visu ēdienu no galda
- Sinoptiķi brīdina par nelabvēlīgām laikapstākļu izmaiņām no 18. decembra -ko tas nozīmē tuvākajām dienām









