Rudens ir slavens ar ražas novākšanu un vēsākiem laikapstākļiem. Tāpēc nav nekā labāka kā baudīt siltu, sildošu zupu, kas pagatavota no svaigiem dārzeņiem
Sastāvdaļas:
1 kg tomāti
2 sīpoli
2 paprikas
1 ķiploku galviņa
Itālijas garšvielas
svaigi garšaugi (timiāns, rozmarīns vai raudene)
1 ķekars svaigs baziliks
Sāls un malti melnie pipari
240 ml dārzeņu buljons
120 ml saldais krējums
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Apprecējos ar Robertu Rēzeknē, lai būtu tuvāk viņa draugam, kurā biju neprātīgi iemīlējusiesby Rinalds Zembergs
- Kāpēc sarkanā rudens lapu krāsa drīz pazudīs uz visiem laikiem un mēs vērosim tikai dzeltenīgu rudeniby Sandra Vīgante
- 10 telpaugi, kas piešķirs tavam mājokļa interjeram īpašu noskaņuby Oskars Andersons