Tas ir šausmīgi, kāda iemesla dēļ saimnieks atteicās no šī skaistā suņa – nekad neuzminētu!

1

Kad viss nonāk pie iemesliem, kādēļ cilvēki atsakās no saviem mājdzīvniekiem, dzīvnieku patversmes ir dzirdējušas, iespējams, pilnīgi visu. 

Bet tad, kad pusmūža vīrietis ieradās Montgomerijas dzīvnieku patversmē, lai atstātu tur savu suni, patversmes darbiniekiem nācās dzirdēt pavisam jaunu un īpatnēju iemeslu.

Mēs iegādājamies mīluļus tādēļ, lai viņi būtu kā mūsu atbalsts, lai mums būtu, ko mīlēt un lai būtu kāds, kurš mums izrāda pieķeršanos. Gribam, lai šis dzīvnieks dažkārt apguļas blakus, nolaiza seju – visu šo pozitīvo īpašību dēļ ir pieļaujami arī dažādi nedarbi.

Saprotams, ja cilvēks vēlas ievietot patversmē dzīvnieku, kuru nav iespējams savaldīt, kurš pilnībā neklausa un bojā mantas, tomēr šī vīrieša situācija noteikti nebija tāda.

Lasi vēl: Šis suns trīs gadus bija iespundēts aiz sienas – skaties, kas ar viņu notika!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādēļ vīrietis atteicās no sava suņa!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment