Tas ir šausmīgi, kāda iemesla dēļ saimnieks atteicās no šī skaistā suņa – nekad neuzminētu!

Kad vīrietis ieradās patversmē, viņš teica:

Viņa vienmēr grib būt man blakus.”

Jubile, 1 gadu vecs, melnbalts suns, kurai vajadzēja vairāk mīlestības, nekā viņas saimnieks viņai bija spējīgs dot. Tāpat saimnieks sūdzējās, ka viņa košļājot grīdas līstes un dīvānu. Pēc dažādu dokumentu parakstīšanas nu jau bijušais suņa saimnieks vienkārši izgāja ārā pa patversmes durvīm, tur atstājot pārbijušos Jubili.

2

Kāds notikušā aculiecinieks nespēja noticēt notiekošajam, tādēļ viņš nofotogrāfēja dažus attēlus un ievietoja šo stāstu vietnē Facebook. Interneta lietotāji pilnīgi vārījās dusmās. Kā kāds cilvēks varētu sodīt suni par to, ka viņš izrāda pārāk lielu pieķeršanos? Ļoti daudz cilvēku pēc stāsta publicēšanas kontaktējās ar suņu patversmi, vēloties adoptēt Jubili. Bija tik daudz ieinteresēto, ka dienas beigās suns jau bija atradis savas jaunās mājas.

3

Lasi vēl: Šis suns trīs gadus bija iespundēts aiz sienas – skaties, kas ar viņu notika!

Samanta Fevoksa, jaunā suņa saimniece, saka, ka viņai ir prieks, ka lietas šādi ir iegrozījušās. Jubile ļoti ātri iejutās jaunajā ģimenes lokā – viņa jau ir ļoti pieķērusies Samantas dēlam un citam adoptētam sunim Ebijai.

4

Samanta ir ļoti pateicīga, ka suņa iepriekšējais saimnieks viņu aizveda uz patversmi. Daudz citu cilvēku, kuri gribētu atteikties no suņa, vienkārši izmestu viņu uz ielas, tomēr šis vīrietis vēlājās, lai suns atrod sev jaunas mājas.

5

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment