Pievienojiet ūdenim šo populāro garšvielu, un grīda spīdēs tīra vairākas dienas

Efekts pārsniegs visas cerības: māja būs sakārtota un smaržos kā dārgākā viesnīca pasaulē.

Droši vien ikviena saimniece vēlas iztērēt pēc iespējas mazāk laika uzkopšanai un tajā pašā laikā saglabāt efektu pēc iespējas ilgāk. Un šāds veids ir izgudrots. Ir viena garšviela, kas palīdzēs pulēt grīdu un atstās mājoklī patīkamu aromātu vairākas dienas. Mēs jums pastāstīsim, ko pievienot ūdenim, lai grīda ilgstoši paliktu tīra, bet māja smaržotu kā luksusa viesnīcā.

Kāda garšviela palīdzēs iztīrīt māju

Tas ir kanēlis. Jā, pirmajā mirklī tas var šķist dīvaini, bet šis ciedra līdzeklis palīdzēs tikt galā ar netīrumiem vienkārši nevainojami, un tajā pašā laikā un atsvaidzinās gaisu jūsu mājā uz ilgu laiku. Turklāt kanēlim piemīt antibakteriālas īpašības, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par perfektu tīrību mājoklī.

Lasi vēl: “Lūdzu apsēdieties pie galda – tūlīt būs mielasta saldais noslēgums!” skaļi teica vecmāmiņa, ienākot viesistabā… (+recepte)

Uzzināju, kam nepieciešams režģis cepeškrāsns iekšpusē. Dalos ar jums 4 veidos, kā to izmantot

Lai pagatavotu šķīdumu grīdu tīrīšanai, spainī ar siltu ūdeni pievienojiet tējkaroti kanēļa. Maisījumā var iepildīt arī nedaudz grīdas mazgāšanas līdzekļa. Pēc tīrīšanas ar šo šķīdumu uzreiz pamanīsiet rezultātu – grīda mirdzēs spoži, un mājā valdīs patīkams salds aromāts. Šāds mazgāšanas līdzeklis tiks galā arī ar skudru invāziju, ja ir šāda problēma. Kanēlis atbaida tās ar savu rūgteno smaržu.

Lasi vēl: Ar ko jūs varat aizstāt dārgus superproduktus: 3 noderīgi un budžetam draudzīgi analogi

Vairāk garšvielu var izmantot kā gaisa atsvaidzinātāju. Lai to izdarītu, ielej pudelē ar izsmidzinātāju glāzi silta ūdens un pievieno divas ēdamkarotes kanēļa.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

 

Lasi vēl: Ņemu kārbu pupiņu, marinētus gurķus un gatavoju savus firmas salātus. Viesi tos vienkārši dievina

Vislabāk izmantot svaigi samaltu garšvielu, tad aromāts būs bagātīgs un ilgi saglabāsies. Lai pastiprinātu aromāta smaržu, pievienojiet dažus pilienus apelsīnu vai citronu ēteriskās eļļas – šādi aromāti vislabāk sader ar kanēli. Un jūsu mājoklis vairākas dienas smaržos lieliski!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment