Pāvela Globas Horoskops nedēļai no 6. – 12. maijam 2024 visām Zodiaka zīmēm

Pāvels Globa ir viens no labākajiem mūsdienu astrologiem. Viņa specialitāte ir plašā pieredze un daudzpusīgā pieeja, tāpēc viņš savas prognozes un horoskopus vienmēr veido pēc iespējas universālākus.

Nedēļas pārskats

Šī nedēļa daudziem no mums solās būt neparasta un produktīva. Planētas atrodas stabilā pozīcijā, kas var nest pozitīvas pārmaiņas. Eksperti atzīmē emocionālu pacēlumu dažās zodiaka zīmēs. Spēcīgā Venera un Merkurs piešķir papildu enerģiju un tieksmi pēc skaistuma.

 

Prognoze katrai zodiaka zīmei

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem būs izaicinājums palīdzēt citiem, taču saprāta robežās. Šis ir laiks, kad altruisma izpausmes var tikt īpaši novērtētas.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērša dzīves principi var mainīties, un šis ir sevis pieņemšanas laiks. Veneras ietekme var radīt negaidītas pārmaiņas dzīvē.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Intuīcija palīdzēs Dvīņiem pieņemt lēmumus un atraisīt savu potenciālu. Šis ir līderības un komunikācijas prasmju attīstīšanas laiks.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži spēs realizēt plānus, taču viņiem ir svarīgi pareizi sadalīt laiku un neaizmirst par tuviniekiem. Nedēļa aicina uz personīgo attīstību un jaunu prasmju apgūšanu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām būs veiksmīga nedēļa, ja viņi saglabās pozitīvu attieksmi un paļausies uz saviem spēkiem un pieredzi. Ir svarīgi novērtēt apkārtējo palīdzību.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Mīlestības jomā var rasties nelielas problēmas, taču apkārtnes maiņa palīdzēs tev ar tām tikt galā. Šis ir laiks eksperimentiem un jaunu lietu atklāšanai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment