Tas, kas atradās šīs sievietes mājās, 30 gadu garumā viņu lēnām nogalināja – TAS IESPĒJAMS IR ARĪ TAVĒJĀ!

Dana visu mūžu nodzīvoja mājā, kurā atradās toksiskais melnais pelējums, kas arī bija inficējis viņas organismu. Problēma slēpās tajā, ka sievietes organismā bija notikušas kaut kādas ģenētiskās modifikācijas, kas neļāva organismam cīnīties ar šo kaitējumu.

Tikai pēc neskaitāmu pārbaužu veikšanas ārstiem tiešām izdevās noskaidrot, ka pie vainas bija melnais pelējums. “Šīs pārbaudes ir ļoti sarežģītas, taču, ja palīdz atklāt saslimšanas iemeslus, tad ir ārkārtīgi nozīmīgas. Pirmo reizi sapratu, ka ilgo gadu pieredze tiešām ir bijusi ļoti noderīga.”

Visbiežāk reakcija pret pelējumu cilvēkiem izpaužas alerģijas veidā. Diemžēl lielākajā daļā mājokļu ir sastopams pelējums. Problēma ir arī tajā, ka cilvēkiem ar resperatoriskām slimībām un pazeminātu imunitāti pelējuma radītās sekas var būt daudz nopietnākas un smagākas. Taču šajā gadījumā jāņem vērā, ka Danas situācija ir patiess retums.

Lai novērstu pelējuma rašanos telpās, tajās nepieciešams nodrošināt vienmērīgu mitrumu, telpas nepieciešams regulāri vēdināt (īpaši virtuves un vannas istabas), turklāt ik pa laikam nepieciešams uzkopt telpas ar līdzekļiem, kas nogalina sēnītes un iznīcina pelējumu.

Ārsts uzreiz ieteica Danai nekavējoties nomainīt dzīvesvietu, turklāt arī atbrīvoties no vecajām mantām, jo nav izslēgts, ka arī tās jau ir skāris pelējums. Ieteikums ir arī regulāri tīrīt telpas, lai novērstu iespēju, ka tajās attīstās pelējums.

Dana gan apgalvoja, ka viņai tas radīs milzīgus zaudējumu, taču veselība šoreiz ir daudz svarīgāka.

Lasi vēl: Kas ir tās 10 lietas, kas tev var likt saslimt tevis paša mājā? Pievērs uzmanību!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment