Testiņš: izvēlies vienu no maģiskajiem dārgakmeņiem un uzzini atbildi uz sev aktuāliem dzīves jautājumiem

Granīts

Ja tu izvēlējies akmeni ar numuru trīs, tad ir laiks padomāt par izglītošanos. Šopavasar jākoncentrējas uz kaut kā jauna apgūšanu vai prasmju pilnveidošanu. Nākotnē tas nesīs finansiālā stāvokļa uzlabošanos vai kāpumu pa karjeras kāpnēm.

Granīts tiek uzskatīts par vienu no izturīgajiem akmeņiem, no kura tiek būvētas mājas un citas ēkas.

Tāpat cilvēks, kurš izvēlas šo akmeni, ir stingrs savos lēmumos un centienos. Lai pasargātu savu mājokli no nelūgtiem viesiem, zā*zībām un citām nepatikšanām, pie ieejas var novietot granīta akmens gabalu.

Jašma

Ceturtais dārgakmens ir jašma. Saskaņā ar leģendu tieši no šā akmens ticis izgatavots pirmā mācekļa Pētera k*ūšu zīmogs. Ja izvēlējies šo akmeni, jāpadomā par savas intuīcijas attīstīšanu. Jašma pasargā no sliktām domām un nepārdomātiem pirkumiem.

Cilvēku, kurš nēsā no šā akmens izgatavotas rotas, ir grūti piemānīt vai aplaupīt. Jašma arī palīdz atrast savu otro pusīti un satikt patiesu mīlestību. Jašmai piemīt spēcīga profilaktiska īpašība acu un nervu sistēmas sli*ību ārstēšanā. Šis akmens uzlabo dzirdi un palīdz attīstīt atmiņu.

Cilvēki kopš seniem laikiem ticējuši akmeņu un apkārtējās pasaules maģiskajam spēkam. Un, lai gan zinātne dārgakmeņus klasificē kā nedzīvo dabu, tie joprojām ir mūsu dzīves neatņemama sastāvdaļa.

Akmeņus plaši izmanto medicīnā, kosmetoloģijā, celtniecībā un interjera dizainā. Cilvēks intuitīvi izvēlas savu akmeni, kas dod spēku un pārliecību par nākotni. Bet mūsu redakcija dāvā tev, mūsu lasītāj, labu garastāvokli un padomus, kā mainīt savu likteni.

Ja tev patika šis raksts, laipni lūgts sniegt komentārus un dalīties sociālajos tīklos. Būsim tev pateicīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment