Tests: Jūsu poza miegā spēj daudz ko pastāstīt par jums.

Absolūti katram cilvēkam ir sava mīļākā poza, kurā viņš guļ ar prieku. Turklāt dažreiz mēs par to pat nedomājam un šādus mirkļus uztveram kā banālus.

Iesaku iziet psiholoģisko testu. Šis rīks palīdzēs noteikt garīgo stāvokli, kas atspoguļo cilvēka emocijas un raksturu.

Pārbaudes var būt pilnīgi atšķirīgas. Piemēram: novērošana, atbildēšana uz jautājumiem, pārbaude, cik labi cilvēkam ir runas prasmes vai cik pārliecinoši viņš pieņem lēmumus.

Šodien jūs atradīsiet psiholoģisku testu, kas attiecas uz ķermeņa valodu un konkrētāk, miega pozīcijām.

Miega eksperti un psihologi ir veikuši dažādus pētījumus, kas atklājuši saikni starp personību un miega stāvokli. Vai esat kādreiz domājuši, kas ir zemapziņa un kādu lomu tā spēlē? Patiesībā tas ietekmē daudzus mūsu dzīves aspektus: to, kā mēs ēdam, kā guļam, kā pārvietojamies, ko darām dienas laikā utt.

Tajā pašā laikā mēs bieži pat nedomājam par to, kā mēs guļam. Izgulējāmies, ērti un labi. Tātad jūs varat atpūsties. Vissvarīgākais ir tas, ka tas ir ērti. Tajā pašā laikā pētnieki saka, ka mūsu iecienītākā gulēšanas poza var daudz pastāstīt par mums.

Miega zinātne spēlē milzīgu lomu un vēlreiz apstiprina, ka miegs var daudz pastāstīt par jūsu personības īpašībām. Piemēram, par tādām īpašībām kā: patīkamība, atvērtība, draudzīgums, neirotisms.

Tiek uzskatīts, ka miega kvalitāte, ko saņemat tagad, var ietekmēt jūsu dzīvi pēc gadiem.

Tātad, ko saka poza, kurā tu guli? Izdomāsim.

1 poza

Ja jūs pastāvīgi stiepjat ceļus un guļat uz sāniem, tas norāda, ka esat uzticams un mierīgs cilvēks ar augstu pašnovērtējumu. Tas nozīmē, ka ir maz tādu, kas jūs varētu kaut kā aizvainot vai apbēdināt.

Parasti šādi cilvēki ir diezgan atturīgi, neizrāda aizkaitinājumu un nejūt bailes par nākotni. Viņi viegli pieņem pārmaiņas un spēj pielāgoties dažādām dzīves situācijām.

Viņi dod priekšroku meklēt vidusceļu, kā arī ļoti labi zina priekšrocības un trūkumus. Tāpēc, lai patiešām sāpinātu šādu cilvēku, jums būs smagi jācenšas.

Šāds cilvēks nebaidās no grūtībām un ir gatavs uz visu. Bieži viņa savas skumjas slēpj zem smaida, lai citi to neredz. Turklāt šāds cilvēks spēj smaidīt pat drūmā rudenī, kad daudzi staigā bez noskaņojuma.

Ja guļat uz sāniem, ceļgalus pieliekot pie vēdera un roku piespiežot pie spilvena vai vaiga, tas liecina, ka esat dabisks domātājs. Jūs esat saskaņā ar savām emocijām. Un nav svarīgi, vai tie ir negatīvi vai pozitīvi.

Jūs pieņemat abus un rīkojaties atbilstoši. Un dažreiz šķiet, ka jūs izrādāt mieru. Emocijas plosās tevī. Jūs varat teikt, ka esat brīnišķīgs draugs vai partneris.

Ja tu guli uz sāniem un izstiep rokas, tas nozīmē, ka vēlies ciešas attiecības un sirdī baidies, ka tev tās nebūs. Ir vērts teikt, ka jums ir racionāla pieeja dzīvei. No vienas puses, tu esi atvērts kaut kam jaunam, bet no otras – piesardzīgs un aizdomīgs pret cilvēkiem. Turklāt jūs uzreiz nepieņemat citus un nemaināt savu viedokli par viņiem.

Kā pareizi, lēni un uzmanīgi pieņemt katru lēmumu. Tajā pašā laikā, izvēloties savu pozīciju, sekojiet tai līdz galam.

2 pozas

Ja guļat augļa pozā, tas nozīmē, ka neapzināti vēlaties sajust aizsardzību, pieķeršanos un sapratni. Atrodoties šajā stāvoklī, jūs, šķiet, vēlaties paslēpties no visām grūtībām, kas jūs ieskauj. Turklāt no garīgās puses jūs zināmā mērā esat neaizsargāts.

Cilvēks, kurš izvēlas šo gulēšanas pozu, jūtas ērti, būdams tuvu cilvēku ieskauts. Starp tiem, kas viņu audzināja.

Šī poza var arī liecināt, ka tev piemīt talants radošās darbībās. Piemēram: rakstīšana, gleznošana, dejošana vai māksla. Par šādiem cilvēkiem mēs varam teikt, ka viņi ir diezgan jutīgi indivīdi, kuri var viegli piedot. Viņiem patīk darīt savu lietu vientulībā un meklēt veidus, kā izpausties ar radošuma palīdzību.

Beidz sevi lamāt un labāk virzi savu enerģiju pareizajā virzienā. Piemēram, atklājiet radošo virzienu un apzinieties savas spējas.

Embrionālo stāvokli tālajā 1970. gadā atklāja pētnieks Semjuels Dankels. Viņš atzīmēja, ka cilvēki, kuri izvēlas šo gulēšanas pozu, ir visvairāk uzņēmīgi pret emocionalitāti un trauksmi. Turklāt šis nosacījums neļauj viņiem dzīvot šajā mirklī un izbaudīt notiekošo.

Kad pētījums tika veikts, šādi cilvēki jutās tukši. Cits miega pētnieks Kriss Idzikovskis atzīmēja, ka šīs personas izjūt diskomfortu, atrodoties jaunā vidē vai nepazīstamu cilvēku vidū.

3 pozas

Ja tev patīk gulēt uz vēdera, tad tas tevi raksturo kā diezgan emocionālu, pieradušu problēmas risināt patstāvīgi, mīl riskus un piedzīvojumus. Tie ir lieliski vadītāji, kuri ir uzlādēti ar enerģiju. Tajā pašā laikā šādi cilvēki dod priekšroku 8 stundu miegam, lai ķermenis varētu pilnībā atgūties un atpūsties.

Kaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir kā lielas vīnogas

Tie ir sabiedriski cilvēki, kuri dažreiz var būt rupji. Tajā pašā laikā viņi cenšas izvairīties no konfliktsituācijām un vienmēr meklē vidusceļu. Viņiem patīk būt slavētiem un uzturēt draudzīgu atmosfēru, kad viņi ir vislabākajā veidā.

Šāda persona nezina, kā cienīgi pieņemt kritiku, jo viņš pats nav pieradis sevi kritizēt. Turklāt viņš nedomā to uztvert no citiem.

Cilvēki, kuri ir diezgan impulsīvi, nemierīgi un var būt pat apsēsti. Ja cilvēks dod priekšroku gulēt uz vēdera, tad ar lielu varbūtību viņš sevi realizēs grāmatvedības, banku vai vadības darbā.

Ja guļat uz vēdera un rokas un kājas atrodas brīvā stāvoklī, tas norāda uz jūsu līdera īpašībām, impulsivitāti lēmumu pieņemšanas brīdī un aktīvu dzīves pozīciju.

Darbā tu izrādi augstu profesionalitāti, atbildību un domā ievērot skaidru plānu. Jūs nebaidāties no dažādām grūtībām, jo ​​zināt, kā ar tām tikt galā ar cieņu.

Atcerieties, ka plānošana un spēja uzņemties atbildību par savu dzīvi ir viens no galvenajiem punktiem ceļā uz panākumiem.

Ja pamanāt, ka guļat uz vēdera ar izstieptām rokām uz spilvena vai ap to un galvu pagriezusi uz vienu pusi, tad šo pozu var klasificēt kā izpletņlēcēju jeb brīvo kritienu. Šādi cilvēki vienmēr ir gatavi jauniem piedzīvojumiem un viņiem ir brīvību mīlošs raksturs.

Lasi vēl: Fortūna pasviedīs naudas maisu: Globa atklāj, kam martā plaši smaidīs veiksme

Viņi bieži neizvēlas savus izteicienus un tāpēc var šķist skarbi. Jo īpaši tas notiek, kad viņi dzird kritiku par sevi vai izrāda ekstrēmu uzvedību. Miega pētnieks tos uzskata par sociālajiem tauriņiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment