Tests: kā noskaidrot savu raksturu pēc roku novietojuma uz stūres

5. pozīcija

Ja ar vienu roku turat stūri, bet otra “balstās” uz pārnesumu sviras, tad tas liecina, ka esat aktīvs un enerģisks cilvēks. Jūs esat apdomīgs un uzmanīgs. Jūs neesat tikai automašīnu entuziasts, jūs gūstat patiesu prieku no paša fakta, ka esat pie stūres.

Satiksmes inspektors atzīmē, ka vadītājam ar atbilstošu braukšanas pieredzi šāds roku stāvoklis ir pieņemams. Labāk, protams, turēt stūri ar abām rokām. Tomēr šī pozīcija ļauj manevrēt ārkārtas situācijā.

6. pozīcija

Psihologi saka, ka šāds roku stāvoklis liecina par vadītāja apdomību un labo gribu. Jums vienmēr ir skaidra un konsekventa rīcība, elastīga domāšana un laba reakcija.

Bet ceļu satiksmes noteikumu speciāliste apgalvo, ka tik vaļīga poza braukšanai ir ļoti nedroša.

7. pozīcija

Šāds roku novietojums uz stūres norāda uz vadītāju kā cilvēku ar augstu pašorganizāciju. Jūs neesat pakļauts riskam un konfliktiem, jūs vienmēr esat atbildīgs un rūpējaties par drošību gan personīgajā, gan citu personu drošībai.

Lasi vēl:  Kāda sieviete adoptēja neparastu meiteni, kuru neviens negribēja. Pateicībā meitene izglāba savas jaunās mātes dzīvību

Eksperts apgalvo, ka šī pozīcija pilnībā atbilst drošības noteikumiem un visiem transporta kontroles standartiem. Šajā gadījumā rokas nenogurst, vadītājs pilnībā kontrolē automašīnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment