Tetovēts vīrietis ar tinti aizklāj pēdējo balto plankumu- ACĀBOLUS!

Teda Ričardsa ķermeni klāj vairāk kā 100 tetovējumi, 30 pīrsingi un 7 ķermeņa implanti, lai radītu nepieciešamo reljefu.

Vīrietis, kurš ir 56 gadus vecs, ir radījis savu ķermeni kā mākslas darbu. Viņam ir veiktas dažāda veida procedūras arī mēles sašķelšana un zem ādas ievietoti implanti.

parrotman2

Viņam ir 3 mazi radziņi  pierē, vērsti virzienā uz degunu, un vēl 2 lielāki ragi, vietās, kur raki parasti atrodas dzīvniekiem. Bet viņa pēdējais, krāsainākais garadarbs, ir acābolu baltumu nokrāsošana.

Kad tinte tiek ievadīta acīs, adatai ir jāiedur acī vismaz 5 vai 6 reize, katrā acī. To visu var just, bet tas esot tā vērts, jo pēc tam nav pilnīgi nekāda diskomforta. Procedūra ilga mazāk kā stundu, bet tā esot maksājusi “lielu žūksni naudas”.

parrotman44

Pirmajās dienās acis ļoti aizpampa, tā ka īsti neko nevarēja redzēt, bet vēlāk, kad varēja atvērt acis, tās patiesi bija prieks vērt vaļā.

Viņa īpašumā ir 2 papagaiļi, kuriem viņš ir veltījis savus tetovējumus. Viņš vienmēr ir vēlējies būt unikāls un citādāks, tāpēc cilvēku skatieni viņu iepriecina, nevis padara dusmīgu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment