Tev patīk gaišmates, tumšmates vai rudmates? Tas par tevi var pastāstīt ko nudien interesantu!

Tumšmates

Ja tev vai nu apzināti vai neapzināti (apdomājot “bijušās”) patīk brunetes un melnmates, tad tas nozīmē, ka tu attiecības meklē stabilitāti – mēs ar to nedomājam rutīnu, bet gan ilglaicību un noteiktību visos attiecību aspektos. Tu sev meklē harismātisku, šarmantu un atklātu sievieti, kas “nespēlē spēlītes” un vajadzības gadījumā var tevi virzīt uz pareizā ceļa.

Gaišmates

Blondīnes (visā blondo matu krāsu skalā) attiecībās meklē tie vīrieši, kuri lielāko uzsvaru liek uz ārišķībām – tev ir vajadzīga spoža un aizrautīga būtne. Tu attiecības vēlies būt dominējošais un rādi pašpietiekamības un neatkarības pazīmes, lai gan klusībā vēlies, lai tevi atbalsta, iedrošina un parāda, ka bez tevis nevar.

Rudmates

Ja tu līdz šim esi bijis kopā ar rudmatēm vai arī, ja rudmatainas sievietes ir tās, kas vienmēr piesaista tavu uzmanību, tad tu patiesībā meklē “liktenīgo sievieti” – ja no ārpuses varbūt viņa izskatās noslēpumaina, tad tas tevī raisa tikai papildus interesi, jo klusībā tu ceri, ka viņa būs kaislīga un aizraujoša visos attiecību aspektos, kad atvērsies tev un vēl jo labāk, ja tikai priekš tevis; tevi nesatrauc tas, ja apkārtējie šo viņas ugunīgo pusi neredz.

Lasi vēl: Pasaki man, kuru no attēliem ieraudzīji pirmo un es pateikšu kāds tu esi pēc rakstura

Avots:  littlethings.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment