Pagatvošana:
1.Sagriež smalki kāpostus un papriku, sarīvē burkānus, piespiež ķiplokus, pieliek ķimenes un 1 glāzi eļlas.
2.Visu kārtīgi samaisa un saliek tīrās burkās.
Marināde:
1 l ūdens;
2 ēdamkarotes sāls;
1 glāze cukura;
pusglāze etiķa (9%).
Lasi arī: Gardie makaronu salāti ar vistu – pirkstiņus aplaizīsiet!
Marinādi uzkarsē līdz cukurs un sāls izkusis. Tad karstu marinādi lej uz kāpostiem, burciņas aizskrūvē, ļauj atdzist un uzglabā aukstā vietā.
Tevi arī varētu interesēt
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- No 1. septembra stāsies spēkā jauni noteikumi skaidras naudas izņemšanai bankomātos, kas būtiski apgrūtinās – kurā valstīby Sandra Vīgante
- Izrādās, ka frāzi ”Vai jums vajadzīgs čeks” kasieres izmanto dēļ kādas viltības, par kuru jūs nezinātby Sandra Vīgante
- Baklažāni gruzīnu gaumē: šo ēdienu gatavoja mūsu viesi no Gruzijas – apēdām uzreiz visuby Laura Andersone