Pagatvošana:
1.Sagriež smalki kāpostus un papriku, sarīvē burkānus, piespiež ķiplokus, pieliek ķimenes un 1 glāzi eļlas.
2.Visu kārtīgi samaisa un saliek tīrās burkās.
Marināde:
1 l ūdens;
2 ēdamkarotes sāls;
1 glāze cukura;
pusglāze etiķa (9%).
Lasi arī: Gardie makaronu salāti ar vistu – pirkstiņus aplaizīsiet!
Marinādi uzkarsē līdz cukurs un sāls izkusis. Tad karstu marinādi lej uz kāpostiem, burciņas aizskrūvē, ļauj atdzist un uzglabā aukstā vietā.
Tevi arī varētu interesēt
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- “Man arī būs puika no jūsu vīra!” – veikalā man ar smaidu paziņoja nepazīstama jauna sievieteby Rinalds Bergmanis
- Liepājnieki pašu rokām uzbūvē pirtiņu ar miljons vērtu ideju – rezultāts ir iespaidīgs (Foto)by Rinalds Bergmanis
- Meteorologs Toms Bricis nākošnedēļ Latvijai sola ilgi gaidīto siltumu: viņš precizē, līdz cik grādiem uzsils gaissby Laura Blūma