Pagatvošana:
1.Sagriež smalki kāpostus un papriku, sarīvē burkānus, piespiež ķiplokus, pieliek ķimenes un 1 glāzi eļlas.
2.Visu kārtīgi samaisa un saliek tīrās burkās.
Marināde:
1 l ūdens;
2 ēdamkarotes sāls;
1 glāze cukura;
pusglāze etiķa (9%).
VIDEO:
Lasi arī: Gardie makaronu salāti ar vistu – pirkstiņus aplaizīsiet!
Marinādi uzkarsē līdz cukurs un sāls izkusis. Tad karstu marinādi lej uz kāpostiem, burciņas aizskrūvē, ļauj atdzist un uzglabā aukstā vietā.
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi
- Pārvācāmies kopā pēc ceturtā randiņa Liepājā: pēc divām nedēļām sapratu, ka pieļāvu lielu kļūdu
- 6 Ķīniešu zodiaka zīmes 22. novembrī sagaidīs milzu veiksme pēc pēdējām grūtībām
- 50 gadus mēs uz tiem skatāmies un joprojām nevaram saprast: kāpēc PSRS vispār izmantoja stikla blokus — un kāds bija to īstais mērķis
- Priecīga ziņa iedzīvotājiem: no 2026.gada būs patīkamas izmaiņas veikalu plauktos konkrētajiem produktiem
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju









