Pagatvošana:
1.Sagriež smalki kāpostus un papriku, sarīvē burkānus, piespiež ķiplokus, pieliek ķimenes un 1 glāzi eļlas.
2.Visu kārtīgi samaisa un saliek tīrās burkās.
Marināde:
1 l ūdens;
2 ēdamkarotes sāls;
1 glāze cukura;
pusglāze etiķa (9%).
Lasi arī: Gardie makaronu salāti ar vistu – pirkstiņus aplaizīsiet!
Marinādi uzkarsē līdz cukurs un sāls izkusis. Tad karstu marinādi lej uz kāpostiem, burciņas aizskrūvē, ļauj atdzist un uzglabā aukstā vietā.
Tevi arī varētu interesēt
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- Ko gudras saimnieces pievieno ūdenim grīdas mazgāšanai – tikai 20 pilieni, un lamināta grīda mirdzēsby Anete Vītola
- FOTO. Visu janvāri Latvijas debesīs var vērot fantastisku skatu, kas sastopams tikai reizi daudzos gadosby Laura Blūma
- Ziemai teiksim atā – Latvijas sinoptiķi sniedz pirmo februāra prognoziby Sandra Ločmele
[…] Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši […]
[…] Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši […]
[…] Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši […]
[…] Lasi arī: Būs nepieciešams tikai banāns, 1 ola un biezpiens. Jau trešo dienu pēc kārtas gatavoju šo die… […]
[…] Lasi arī: Būs nepieciešams tikai banāns, 1 ola un biezpiens. Jau trešo dienu pēc kārtas gatavoju šo die… […]