Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši

Pagatvošana:

1.Sagriež smalki kāpostus un papriku, sarīvē burkānus, piespiež ķiplokus, pieliek ķimenes un 1 glāzi eļlas.

2.Visu kārtīgi samaisa un saliek tīrās burkās.

Marināde:

1 l ūdens;
2 ēdamkarotes sāls;
1 glāze cukura;
pusglāze etiķa (9%).

Lasi arī: Gardie makaronu salāti ar vistu – pirkstiņus aplaizīsiet!

Marinādi uzkarsē līdz cukurs un sāls izkusis. Tad karstu marinādi lej uz kāpostiem, burciņas aizskrūvē, ļauj atdzist un uzglabā aukstā vietā.

Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment