
Ja jums garšo kārtainās mīklas izstrādājumi, bet šaubāties, vai gatavot kaut ko no klasiskās kārtainās mīklas, šī recepte ir domāta tieši jums. No tās pagatavosiet brīnišķīgus mājās ceptus pīrādziņus – pufīgus, aromātiskus un ļoti garšīgus. Tiem pamatā ir tā sauktā “viltotā” kārtainās mīklas mīkla.
Sastāvdaļas ir ļoti vienkāršas: milti, sviests, biezpiens un cukurs. Un nedaudz sāls, lai līdzsvarotu garšu. Noteikti izmēģiniet šo recepti! Šie pīrādziņi, starp citu, ļoti labi uzglabājas noslēgtā traukā vismaz nedēļu.
Sastāvdaļas 24 gabaliem:
Sviests – 200 grami
Biezpiens 9% – 200 grami
Kviešu milti – 200 grami
Sāls – 1/2 tējkarote
Auksts ūdens – 2 ēdamkarotes
Cukurs – 70 grami
Olbaltums – no 1 olas
Izpildi šo testu!
Piezīmes!
Biezpiens: šajā gadījumā vislabāk ir izmantot biezpienu ar augstāku tauku saturu. Vismaz 9% un pat vairāk. Bet biezpienam ir jābūt pēc iespējas graudainākam! Smalkais, sasmalcinātais biezpiens šajā receptē nebūs iederīgs.

Milti: tāpat kā jebkurai smilšu mīklai, arī šajā gadījumā labāk izmantot augstākās šķiras miltus.
Lasi vēl: Kad jūs vienreiz pagatavosiet vistu pēc šīs receptes, nekad vairs to nedarīsiet citādi
Sviests: ideālais tauku saturs sviestā šajā receptē ir 82,5 %. Sviests ar mazāku tauku saturu ir pārāk “mitrs” un daudz sliktāk mīklā veidos “pārslas”.
Un tā, lai šie biezpiena pīrādziņi izdotos izcili, uzmanīgi sekojiet pagatavošanas instrukcijai soli pa solim!
Raksta turpinājums nākošajā lapā:
Tevi noteikti interesēs
- Patīkama ziņa visiem ”Bite” klientiem saistībā ar rēķiniem no 1.janvāra: ”Tas tika apstiprināts”
- Pāvels Globa nosauc piecas zodiaka zīmes, kuras no 24. decembra apbalvos visums, kad Venēra ieiet Mežāzī
- Meteorologs atklāj, ka janvāra sākums būs netipisks: ”Sniegpulkstenīši var mosties”
- Vasilisa Volodina norāda uz 5 zodiaka zīmēm, kurām janvāris būs īpaši veiksmīgs
- Folija palīdzēs tikt galā ar piedegušiem traukiem vienā mirklī – 5 triki, kas noderēs saimniecībā
- Viesturs(62) atnesa trīs tulpes un šokolādes tāfelīti – vai īsts kavalieris tā darītu, sūrojās Velta








