Tikai 3 pilieni joda tieši tualetes podā: dzeltens aplikums un rūsa vairs nekad neatkārtosies

Jods ir lieliski piemērots tīrīšanai un dezinfekcijai.

Viena no vietām, kas uzreiz liecina par mājas saimnieces rūpību – tualetes telpa. Tajā visam ir jāspīd. Kas ir pirmais, kas viesiem krīt acīs? Protams, tualete, kuru nākas izmantot. Tualete vienmēr būs ideāla, ja vismaz reizi nedēļā vai divās izmantosiet kāda lēta tautas līdzekļa palīdzību.

To izmanto kā tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekli – tas palīdz atbrīvoties no rūsgana aplikuma, urīnceļu akmeņiem un baktērijām.

Šis lieliskais līdzeklis ir parastais jods, kuru nepieciešams burtiski trīs pilieni. Pievienojiet tos ūdenim, ar to iesmērējiet tualetes podu un 30-60 minūtes nedariet neko citu. Jods un ūdens mīkstinās aplikumu un dezinficēs tualetes podu.

Lasi vēl: Tu būsi vismodernākā: stiliste nosauc 2 galvenās 2024. gada tendences

Pēc tam atliek tikai paņemt skrubi un nedaudz ar to pastrādāt – labi izberzt visas vietas, kur bijušas visvairāk piesārņotās vietas.

Atliek tikai nolaist ūdeni un paskatīties uz rezultātu, kas patīkami pārsteigs. Viena pudelīte joda pietiks vienam vai diviem mēnešiem, nebūs nepieciešams elpot ķīmiju, kuras smaka vēl ilgi paliek tualetes telpā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment