Tu būsi vismodernākā: stiliste nosauc 2 galvenās 2024. gada tendences

Modes virsotnē 2024. gadā būs vilinoši tērpi.

Stiliste un slavenību grima māksliniece Marija Krosa pastāstīja par galvenajām 2024. gada tendencēm. Pēc viņas teiktā, atkal popularitātes virsotnē ir atklāti izaicinošas lietas.

Eksperte norādīja, ka šī ilgtermiņa tendence turpinās pastāvēt neatkarīgi no skandāliem, ko tā var izraisīt. Modē ir šauras un puscaurspīdīgas lietas, kā arī atklāti dekoltē.

“Mode nav atkarīga no aktuālajiem notikumiem pasaules politiskā, un tāpēc tā neņem vērā ne dažādus konfliktus, ne sociālekonomiskas grūtības, ne problēmas, ar kurām sastopas cilvēki. Mode iet savu ceļu un tāpēc, neskatoties uz spriedz un grūtībām, izaicinoši tērpi šogad svinēs savu uzvaras gājienu,” sacīja Krosa.

Bet līdzās caurspīdīgiem un piegulošiem tērpiem, ir divas būtiskas tendences, kuras redzēsim šogad, un tās saistās ar pagātnes atgriešanos.

Par galveno tendenci no pagājušā gadsimta deviņdesmitajiem gadiem tiek uzskatīti džinsi ar zemu piegriezumu un īsi topi. Lūk, tas būs modē arī šogad.

Lasi vēl: Ko darīt ar savu Ziemassvētku eglīti pēc svētkiem: nesteidzieties to izmest atkritumos, jo jūsu dārzs pateiks paldies

Turklāt vēl viena ievērojama tendence, kas pārceļojusi no pagājušā gada,  ir retro. Jūs varat droši iedvesmoties no tā laika zvaigžņu tēliem, apvienojot lietas no pagātnes ar mūsdienīgiem apģērbiem.

“Visu, kas bija hipiju, mēs ņemam un interpretējam uz mūsdienu tēliem, tas ir, tās ir platas bikses, džinsi un svārki ar zemu jostastvietu, īsi topi, rokassomiņas,” – stāsta stiliste.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment