Tinktūra redzes atjaunošanai

Es piedāvāju ļoti labu recepti acu slimību ārstēšanai. Tā palīdz pilnībā izārstēt tādas acu slimības kā glaukoma, katarakta, asarošana, tuvredzība, tālredzība utt.

Recepte palīdzēja manai 62 gadus vecajai mammai.

Pirms diviem gadiem – diemžēl par vēlu, pamanīju, ka viņas labā acs ir pilnībā pārklāta ar baltu plēvi, bet kreisā acs ir gandrīz akla.

Ārsts teica, ka kreisajā acī katarakta vai glaukoma, bet labā acs ir kļuvusi pilnībā akla. Izrakstīja pilienus abās acīs, teica, lai pilina, lai kreisā acs arī nepaliek pilnībā akla. Bet vai viņa pati pilienus pilinās? Es atnācu un iedevu tos, bet tie nepalīdzēja.

Lasi vēl: Kā reizi par visām reizēm atbrīvoties no kondensāta uz logiem, izmantojot cepamo sodu

Es pati daudz lasu par veselību, vācu visas tautas receptes. Tūlīt pagatavoju viņai aira saknes un kliņģerīšu tinktūru (pārdod aptiekā). Un viņa sāka to dzert. Gada laikā viņa izdzēra apmēram 3 pudeles pa 0,5 litriem. Rezultāts ir lielisks: baltais acu plankums uz labās acs ir pilnīgi pazudis, bet, tā kā šī acs ir mirusi, tur redze neatjaunojās. Bet kreisā acs ir atveseļojusies un redz labi. Es katru reizi pārbaudu viņas redzi.

Lūk, pati recepte. Jāpaņem sauja airas un sauja kliņģerīšu un jāaplej ar 0,5 litri degvīna.12 dienas jāuztur tumšā vietā, jāsakrata, nedrīkst nokāst. Dzer pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā 20-30 minūtes pirms ēšanas. Gada laikā jāizdzer 4 pudeles. Var sagatavot visu uzreiz: jo ilgāk tas stāv, jo stiprāka tinktūra – jo labāk.  Ar 1 pudeli pietiek 2 mēnešiem. Pārtraukums starp ārstēšanas kursiem 1 mēnesis.

Šī tinktūra attīra arī asinsvadus. Un pats galvenais, dziedina redzi. Šī recepte neprasa lielas izmaksas un ir pieejama ikvienam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment