Toyota atklāj globālu korporatīvu iniciatīvu „Start Your Impossible”

Toyota Motor Corporation (Toyota) ir atklājusi “Start Your Impossible” (“Sāc savu neiespējamo”) – globālu korporatīvu iniciatīvu, kuras mērķis ir iedvesmot Toyota darbiniekus, partnerus un klientus un piesaistīt viņus uzņēmuma pamata vērtībām. Laikmetā, kad strauji paātrinās tehnoloģisko un vides risinājumu progress, “Start Your Impossible” apliecina Toyota apņemšanos atbalstīt tādas sabiedrības radīšanu, kas būtu vēl iecietīgāka, ilgtspējīgāka un kurā ikviens varētu tiekties uz savu “neiespējamo”.

Toyota tic, ka mobilitāte nozīmē ko vairāk, nekā tikai automobiļus – tā nozīmē izaicinājumu pārvarēšanu un sapņu piepildīšanu. „Start Your Impossible” iniciatīva atspoguļo šīs vērtības un izceļ uzņēmuma mērķi nodrošināt mobilitātes brīvību visiem. “Mēs vēlamies dalīties šajā domāšanas veidā ar visām ieinteresētajām pusēm, tostarp patērētājiem, lai mēs varētu stāties pretī šim izaicinājumam visi kopā,” saka Toyota prezidents Akio Tojoda (Akio Toyoda).

Kopš uzņēmuma dibināšanas kā steļļu ražotājiem, Toyota ir virzījusi apņemšanās sniegt savu ieguldījumu sabiedrībā. Savas ilgās vēstures laikā uzņēmums ir kļuvis par inovatīvu līderi, kurš, izstrādājot Prius elektroautomobili pirms 20 gadiem un pavisam nesen Mirai ūdeņraža degvielas šūnu elektroautomobili, ir padarījis automobiļu elektrifikāciju pieejamu visas sabiedrības mērogā. Alternatīvās piedziņas, autonomos automobiļus, mobilitāti kā pakalpojumu un robotiku Toyota uzskata par nozīmīgām izdevībām, kā transportēt cilvēkus un transformēt uzņēmumu.


Kā Olimpisko un Paralimpisko spēļu globālam partnerim, Toyota mērķis ir caur atbalstu sportam veicināt miermīlīgas, no diskriminācijas brīvas sabiedrības radīšanu un caur mobilitāti – radīt ilgtspējīgu sabiedrību. Toyota un Olimpiskajām spēlēm ir kopīgas vērtības – nemitīgi uzlabojumi un cieņa pret cilvēkiem –, un tās visu pasauli apvieno kopīgā draudzībā un solidaritātē, lai svinētu visaugstāko cilvēciskā potenciāla realizāciju.

“Visā mūsu uzņēmuma vēsturē Toyota neiespējamo ir padarījusi iespējamu – caur inovācijām un kaislību un nerimstoši izaicinot neiespējamā definīciju. Šodien autobūves nozare nepārprotami atrodas dramatisku pārmaiņu kulminācijas periodā, un šajā laikā Toyota paliek uzticīga savai apņēmībai būvēt aizvien labākus automobiļus. Tikpat svarīga ir mūsu mobilitātes risinājumu izstrāde, kas palīdzētu ikvienam labāk izbaudīt savu dzīvi, un mēs darām savu daļu, lai veidotu aizvien labāku sabiedrību nākamajiem 100 gadiem un vēl tālākā nākotnē. Lai tas notiktu, mums ir jāsapņo plašāk par tradicionālajiem automobiļiem un jārada jaunas mobilitātes formas, kas pārvar šodienas ierobežojumus un atrisina rītdienas problēmas. Šis sapnis un nemitīgu uzlabojumu gars mums ir kopīgs ar olimpiskajiem un paralimpiskajiem sportistiem, kas ik dienas izaicina paši savas robežas. Es ceru, ka Olimpiskās un Paralimpiskās spēles ikvienam, kas atbalsta Toyota, būs izdevība izaicināt savu “neiespējamo” un pārvarēt savus ierobežojumus.”

Kā pirmajam Olimpisko un Paralimpisko spēļu mobilitātes sponsoram, Toyota mērķis ir sniegt mobilitātes pakalpojumus un savu loģistikas pieredzi. Pirmā no „Start Your Impossible” filmām “Mobilitāte visiem” iepazīstina ar transportēšanas risinājumiem, nākamās paaudzes mobilitāti un modernajām tehnoloģijām. Turpinājumā „Start Your Impossible” iekļaus arī dažādas papildu programmas darbiniekiem, pārstāvniecībām un patērētājiem, kā arī meklēs sadarbības veidus ar Toyota Mobilitātes fondu, kas tika dibināts, lai risinātu transporta izaicinājumus pilsētās un paplašinātu ikviena cilvēka personīgo mobilitāti, iedvesmojot jaunās paaudzes mobilitātes risinājumiem.
Toyota atklāj arī jaunu tīmekļa vietni www.MobilityForAll.com. Konsultējoties ar ASV Nacionālo pieejamo mediju centru (NCAM), vietne (kas tiks atklāta pa posmiem) ir veidota tā, lai būtu pieejama lietotājiem ar dažādiem veselības traucējumiem un ļautu visiem lietotājiem izmantot visu vietni un visu tās saturu. Viss vietnes kods un dizaina funkcijas ir izveidotas, lai lietošanas pieredze ikvienam lietotājam būtu vienlīdz baudāma – arī personām ar redzes, dzirdes, kustību vai uztveres traucējumiem.

Lai atzīmētu „Start Your Impossible” atklāšanu un sadarbības ar Olimpiskajām un Paralimpiskajām spēlēm uzsākšanu, Toyota šodien Atēnās, Grieķijā, pirmo moderno Olimpisko spēļu saimniekpilsētā, atklāj pirmo Toyota Mobilitātes samitu. Pasākumā klātienē notiks saruna ar Akio Tojodu, virkni diskusiju ar globāliem domas līderiem un olimpiskajiem un paralimpiskajiem sportistiem vadīs Toyota izpildu viceprezidents Didjē Lerojs (Didier Leroy). Pasākums ietvers dažādas mobilitātes tēmas – no sociālas un fiziskas labklājības līdz sporta perspektīvām, kā arī par mobilitātes nākotni no tehnoloģisko jaunievedumu un izpētes aspektiem.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment