Toyota inovatīvā domāšana (2.daļa)

Pateicoties Toyota modernajām tehnoloģijām, Tu vari doties ceļā ar mierīgu sirdi, ko sniedz apziņa, ka Tu brauc ar uzticamu Toyota automobili.

 Atklāj, kā Toyota inovatīvā domāšana dāvā vēl labākus un drošākus automobiļus ikvienam:

THUMS – sadursmju testu manekenu ģimene

https://www.youtube.com/watch?v=Q13mkhD0lGQ

Iepazīsties ar THUMS, mūsu virtuālo sadursmju testu manekenu ģimeni. Uzzini, kā šī bezbailīgā, datora radītā ģimene spēj simulēt neparasti daudz cilvēka ievainojumu: muskuļu, saišu, iekšējo orgānu traumas un pat ādas bojājumus, palīdzot padarīt Toyota automobiļus vēl drošākus.

Drošības spilvenu tehnoloģija

https://www.youtube.com/watch?v=r8_zEkvpFAQ

Pamirkšķini acis, un jau būsi nokavējis. Tik ātri mūsu revolucionārā drošības spilvenu tehnoloģija reaģē sadursmes brīdī – ātrāk, nekā cilvēks spēj samirkšķināt acis. Uzzini, kā mēs esam strādājuši jau kopš 1989. gada, lai radītu un pilnveidotu mūsu drošības spilvenu tehnoloģiju – lai Tu uz ceļa būtu drošībā.

Bremžu pretbloķēšanās sistēma (ABS)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iKMRRCGWaBM

Toyota bremžu pretbloķēšanās sistēmas jeb ABS veidolā mēs esam izstrādājuši sistēmu, kas ir modra un pilnā gatavībā, kad vien Tev nepieciešams maksimāls bremzēšanas spēks un kontrole pār pēkšņu ārkārtas situāciju vai uz slidena ceļa. Uzzini vairāk par sistēmu, kas notur Tavu automobili uz pareizās trajektorijas.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment