Toyota TOP 3 ziemas automobili

Toyota automobiļiem ir ļoti daudz lieliskas īpašības, tādas kā – spēcīgi dzinēji, drošība un stabilitāte. Bet viena lieta, ko mēs bieži aizmirstam, cik Toyota ir labs braukšanai ziemā.

Pirms izvēlies savu ziemas braukšanas automobili, vispirms, ieskaties Toyota TOP 3 ziemas automobili.

Toyota Land Cruiser

Aprīkojuma vilkšana, izvairīšanās no bedrēm, cīņa ar lietu, sniegu un ledu – neviens cits SUV nespēj piedāvāt jaunā Land Cruiser unikālo dinamikas uz ceļa un veiktspējas apvidus apstākļos kombināciju. Tas ir aprīkots ar braukšanas režīma selektora sistēmu, elektroniski modulētu kinētiskās dinamiskās piekares sistēmu (KDSS), kas optimizē priekšējo un aizmugures stabilizatoru darbību vēl labākai veiktspējai uz ceļa – un Tu esi gatavs jebkam, kas Tevi sagaida priekšā!

Toyota Hilux

Pilnīgi jaunajam Hilux ir uzstādīta nule izstrādātā cauruļu rāmja šasija, kas par 20 % uzlabo vērpes stiprību. Tās konstrukcija ļauj apvienot uzlabotu vadāmību, brauciena komfortu, NV sniegumu un triecienu drošību ar nepārspējamu izturību pat visekstrēmākajos braukšanas apstākļos. Nule izstrādātais 2,4 l D-4D dzinējs kopā ar jaunās šasijas uzlaboto izturību ir paaugstinājuši arī pilnīgi jaunā Hilux vilktspēju līdz 3,5 tonnām.

Toyota RAV 4

Jau vairāk nekā 20 gadus RAV4 – oriģinālais kompaktais SUV – iemieso piedzīvojumu meklētāja garu. Jaunā RAV4 slaidais dizains un spēcīgā stāja liek Tev vēlēties doties ar to ceļā – vai Tu meklē pilsētas gaismas, vai vēlies doties piedzīvojumos ārpus pilsētas.
Kad braukšanas apstākļi kļūst sarežģītāki vai ātrums pagriezienos pieaug, jaunā RAV4 integrētā brauciena dinamikas sistēma (IDDS) braukšanu padara vēl precīzāku un AWD dāvā pārliecību pievarēt izaicinošās situācijas.

Kā jūs varat redzēt no šī saraksta, Toyota var apmierināt ziemas auto vajadzības. Tātad, ja jūs tuvākajā laikā vēlaties iegādāties automobili, kas būtu drošs un stabils tieši braukšanai ziemas apstākļos, tad noteikti aplūko Toyota automobiļa klāstu, noteikti tev kāds automobilis iepatiksies.
Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment