Traģēdija ģimenē – māte baro ar krūti, bet pēc mēneša mazulis nomirst no bada…

Vēl pirms pieciem gadiem Džiliana ar vīru rokās turēja savu pirmdzimto – dēlu Lendonu. Mazulis ģimenē bija gaidīts, taču liktenis ģimenes laimi aprāva mazāk nekā mēneša laikā. Džiliana nu ir gatava atklāt sirdi plosošo patiesību par viņas dēlēna nāvi.

Bērniņa piedzimšana jaunajam ģimenes pārim bija liels notikums, kuram viņi gatavojās ar lielu rūpību: pāris lasīja grāmatas, kur bija aprakstīts, kā pareizi rūpēties par mazuli, devās uz pirmsdzemdību kursiem un pat rezervēja sev vietu “bērniem draudzīgā” slimnīcā, kur pieņemt dzemdības.

Kad pirms pieciem gadiem ģimenē ienāca pirmdzimtais – dēls Lendons, vecāku prieks bija neaprakstāms, jo viņi šim mirklim bija ilgi gatavojušies. Bērniņš piedzima veselīgs.

“Bērniem draudzīgo” slimnīcu jaunie vecāki bija izvēlējušies tāpēc, ka tur mazuļi netiek baroti ar piena maisījumiem, ja vien pediatrs to nav izrakstījis. Tikmēr savu bērnu baro māte ar krūts pienu. Tieši tā tas notika arī šajā gadījumā, taču mazais Lendons bija ļoti nemierīgs un bieži histēriski raudāja.

Lasi vēl: Lūk, kas notiek, kad bērns ieliek mutē telefona lādētāja galu. Nepatīkami skati! (FOTO)

Pāršķir lapu, lai uzzināt, kādēļ nomira Džilianas dēls!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment