Traģēdija ģimenē – māte baro ar krūti, bet pēc mēneša mazulis nomirst no bada…

Par spīti tam, ka Lendona svars strauji kritās, ārsti neizrakstīja piena maisījumus un jauno ģimeni izrakstīja no slimnīcas 3 dienas pēc dzemdībām. Konsultanti tikai ieminējās, ka Džilianai varētu būt problēmas ar krūts piena izstrādi – tā kā viņai tika diagnosticēts policistisko olnīcu sindroms, bet arī tas nebija pietiekams iemesls, lai izrakstītu piena maisījumu pirms ģimenes došanās prom no slimnīcas.

12 stundas pēc tam, kad ģimene bija devusies mājās no slimnīcas, Lendona veselības stāvoklis acīmredzami pasliktinājās. Viņš lielāko daļu laika bija nemierīgs, taču jaunie vecāki domāja, ka mazulim tas ir normāli. Visbeidzot Lendons zaudēja samaņu. Vecāki nekavējoties aizveda Lendonu uz slimnīcu.

Slimnīcā tika konstatēts, ka Lendons šo pāris dienu laikā ir zaudējis 10% no sava sākotnēja svara – viņš iekrita bezsamaņā no bada. Viņš bija novārdzis un dehidrējies, kas savukārt noveda pie zema asinsspiediena un attiecīgi pie nepietiekamas skābekļa piegādes smadzenēm.

Tas viss viņu galu galā noveda pie sirds apstāšanās. Ārsti centās mazuli glābt, pieliekot viņu pie dzīvības uzturēšanas iekārtām, taču bērna stāvoklis neuzlabojās. Mazuļa smadzenēm šis bija pārāk liels trieciens. Mazuli atvienoja no dzīvības uzturēšanas iekārtām pēc divām nedēļām.

Džiliana nolēma ar šo stāstu padalīties cerībā, ka par to uzzinās pēc iespējas vairāk cilvēku, lai nekas tāds vairs nekur citur pasaulē neatkārtotos. Labāko padomu Džilianai ārsti deva tajā brīdī, kad jau bija par vēlu – viņai teica, ka krūts bez šaubām ir pati labākā barošanas metode, taču papildus piena maisījumi kaitējumu it nemaz nenodarīs – šādi ikviena māte var būt droša, ka viņas mazulis būs pietiekami paēdis.

Tagad Džilianai un viņas vīram ir piedzimusi meitiņa Stella, kura ir daudz mierīgāka nekā bija Lendons, un tikai tagad Džiliana ir sapratusi, ka tik bieža raudāšana kā Lendona gadījumā nebija uzskatāma par normālu. Džiliana vēl joprojām jūtas, it kā būtu pievīlusi Lendonu un mokās sirdssāpēs.

Lasi vēl: Lūk, kas notiek, kad bērns ieliek mutē telefona lādētāja galu. Nepatīkami skati! (FOTO)

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment