Traģiska avārija Preiļos: “Audi” lielā ātrumā ienesas betona stabā

Piektdien, 31. augustā, Preiļu pilsētu pāršalca pagalam bēdīgas ziņas. Austot rīta gaismai, divi vīrieši izraisījuši nopietnu negadījumu un paši kļuvuši par tā upuriem, ietriecoties vietējā piena pārstrādes kombināta betona vārtu stabā, raksta skaties.lv.

Šorīt pie uzņēmuma “Preiļu siers” vārtiem atskanēja skaļš blīkšķis. Lielā ātrumā betona konstrukcijās ieskrējusi vieglā automašīna “Audi”. Pirmais negadījumu pamānījis apsargs, kurš strādāja objektā. Vīrietis nekavējoties izsaucis ātro palīdzību. Kopā ar mediķiem adresē atsteigušies glābēji un ceļu policisti. Lai dabūtu cilvēkus ārā no auto vraka, tika pieaicināti ugunsdzēsēji.

“No rīta kā piecēlos, izgāju uz balkona uzpīpēt un dzirdēju to blīkšķi. Nevarēju saprast. Pēc tam jau brauca divas ātrās palīdzības un ugunsdzēsēju mašīnas…” stāsta aculiecinieks Vladimirs.

Lasi arī: Noskaidrots cik lielu mantojumu atstājis slavenais dziedātājs Josifs Kobzons

No automašīnas tika izvilkts 37 gadus vecs vīrietis un steidzīgi aizvests uz slimnīcu. Viņš, visticamāk, bijis pasažieris. Ārsti viņa veselības stāvokli raksturojuši, ka smagu. Otra mašīnā esošā, 44 gadus vecā vīrieša dzīvību glābt neizdevās. Iespējams, tieši viņš bija mašīnai pie stūres.

Līdz avārijas vietai ir garš ceļa posms un neliels līkums. Iespējams, autovadītājs uzņēmis pārāk lielu ātrumu un nesavaldījis spēkratu. Sākumā šoferis uzbraucis betona apmalei un gandrīz ietriecies kokā.

Šķir otru lapu, lai redzētu video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment