Traģiski! Pēc vienas ekstazī tabletes skaista meitene pārvērtusies līdz nepazīšanai

 

1

 

Pēc video ievietošanas sociālajos tīklos, Eimijas māsīca komentēja: „Daži cilvēki to ieraugot raudāja, citi smējās un vēl citi bija šokēti. Bet te redzams tas, ko šī mazā ripiņa var jums nodarīt.”

„Ja tas jums neliks atvērt acis, tad nezinu, kas to spēs izdarīt,” viņa piemetināja.

Daļa Eimijas draugu, kas nebija viņu redzējuši, kopš viņa ballītē sabruka, atsaucās uz video materiālu sakot, ka viņi pārdzīvo, redzot Eimiju tādā stāvoklī.

Kaila atbildēja uz komentāriem: „Eimija tāda nepaliks visu atlikušo dzīvi. Viņai tiek nodrošināta vislabākā aprūpe un atbalsts.”

„Tas, ko jūs šobrīd redzat, ir brīnums, salīdzinoši ar to, kādā stāvoklī viņa bija pāris nedēļas atpakaļ. Viņas stāvoklis ir pamatīgi uzlabojies. Bet viņai priekšā vēl tāls ceļš uz atlabšanu.”

Eimiju uz slimnīcu aizveda 10. jūnijā, kopā ar trim citām meitenēm, kas tajā vakarā lietojušas narkotikas.

Citas meitenes drīz vien pameta slimnīcu, bet Eimija bija kritiski slima. Viņa aptuveni mēnesi pavadīja pieslēgta pie dzīvības uzturēšanas iekārtām.

Lasi arī: Šo māju mežā ir apdzīvojuši dzīvnieki – perfekti skati!

Ārstiem izdevās stabilizēt Eimiju un viņai izdevās atgūt samaņu. Pagājušā mēnesī viņa tika pārcelta uz rehabilitācijas nodaļu, cilvēkiem ar smadzeņu traumām.

Pēc notikušā par narkotiku glabāšanu un izplatīšanu tika apcietināts viens 32 gadus vecs vīrietis un divas 17 un 18 gadus vecas meitenes, kā arī lietas izmeklēšana šobrīd vēl turpinās.

Lūk video: 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment